Oddih v zalivu Fiesa

Oddih v zalivu Fiesa

Imetnike kartic PGC vabimo na oddih v Barbara Piran Beach Hotel z 10 % popustom na ceno nočitve z zajtrkom.

Veljavno do: 31. 12. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Miren kotiček med obalnimi mesti

Med modrim Jadranskim morjem in edinim slovenskim sladko-slanim jezerom v zalivu Fiesa stoji Barbara Piran Beach Hotel z udobnimi sobami, ki imajo vse razgled na morje. Goste razvajajo z vrhunsko kulinariko, sprostitvijo v wellnessu in bogato založeno vinsko kletjo, zato si oddih tam lahko privoščite v kateremkoli letnem času. Imetnikom kartic PGC, ki bi si želeli privoščiti kratek oddih v mirnem naravnem okolju blizu obalnih mest, nudimo 10 % popust na ceno nočitve z zajtrkom in brezplačno pijačo dobrodošlice.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

10 % popust na rezervacijo nočitve z zajtrkom in brezplačno pijačo dobrodošlice v Barbara Piran Beach Hotelu lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti PGC (Volkswagen Card, Škoda Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). Za uveljavljanje popusta pri plačilu storitev predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete v mobilni aplikaciji PGC na zavihku »Profil«.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo TUKAJ.


Najbolj zelen zaliv slovenske obale

Zaliv Fiesa, v katerem stoji Barbara Piran Beach Hotel, je eden najlepših biserov slovenske obale. Zelena oaza med Strunjanskimi solinami in rtom Madona v Piranu je kot ustvarjena za mirno uživanje na prostorni plaži z ležalniki, ki jo v hladnejšem delu leta nadomesti razvajanje v Wellnessu Barbara. Če pogrešate turistični utrip, pa vas že kratek sprehod pripelje na piranske ulice. Poleg restavracije, v kateri vam postrežejo z odlično sredozemsko kulinariko, Barbara Piran Beach Hotel slovi tudi po Beach Baru s slastnimi koktejli in bogato založeno vinsko kletjo. V hotelu se lahko dogovorite za vožnjo z gliserjem, lahko pa si sposodite tudi kolo ali vespo za potep po obmorskih krajih.

Več idej za preživljanje aktivnih počitnic na slovenski obali najdete v našem popotnem vodiču po Primorju

Ostale ugodnosti

PGC servis Moje vozilo
Suvereni na poti z novimi zavorami.
Suvereni na poti z novimi zavorami.

Zavore so popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila, vendar se sčasoma vseeno obrabijo. Ko opazite, da je zavorna pot vašega vozila daljšala, je potrebno ukrepati.

Preberite več
PGC servis Moje vozilo
Novi brisalci, jasen pogled na cestišče
Novi brisalci, jasen pogled na cestišče

Redno skrbite za menjavo brisalcev na vašem vozilu? Strokovnjaki opozarjajo, da se tudi brisalci čez čas obrabijo in jih je priporočljivo zamenjati.

Preberite več
PGC servis
PGC in Porsche Inter Auto - nakupujte ugodneje
PGC in Porsche Inter Auto - nakupujte ugodneje

V spletni trgovini Porsche Inter Auto s PGC kartico nakupujte ceneje.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti