Oddih v središču Pirana

Oddih v središču Pirana

Imetnike kartic PGC vabimo na oddih v Hotel Piran z 10 % popustom na ceno nočitve z zajtrkom.

Veljavno do: 31. 12. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Pogled na morje in staro mestno jedro

Hotel Piran stoji tik ob morski obali v starem mestnem jedru Pirana. Sobe za goste so prijetna mešanica več kot stoletne tradicije in sodobnega udobja. Poleg restavracije, v kateri pripravljajo odlične lokalne jedi, je v Hotelu Piran tudi vinska klet, bogato založena s steklenicami vrhunskih istrskih vin. Imetnikom kartic PGC, ki bi si želeli privoščiti kratek oddih s pogledom na morje ali slikovito mesto, nudimo 10 % popust na ceno nočitve z zajtrkom in brezplačno pijačo dobrodošlice.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

10 % popust na rezervacijo nočitve z zajtrkom in brezplačno pijačo dobrodošlice v Hotelu Piran lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti PGC (Volkswagen Card, Škoda Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). Za uveljavljanje popusta pri plačilu storitev predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete v mobilni aplikaciji PGC na zavihku »Profil«. 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo TUKAJ.

Eno najlepših slovenskih mest

Sprehod po piranskih ulicah je kot potovanje skozi čas. Ko že mislite, da ste se igubili v labirintu starih hiš, se znajdete pred Cerkvijo svetega Jurija, katere zvonik se vzpenja visoko nad mesto. V pristanišču ribiče povprašate po svežem ulovu, nato pa si v Akvariju Piran ogledate pisan podvodni svet. Na Tartinjevem trgu se ustavite pod kipom slavnega skladatelja in violinista, ki ga je sam vrag navdihnil za skladbo Vražji trilček. Pogled vam bo ušel k prelepi Benečanki, najstarejši hiši na trgu s čudovito čipko obokov. Lep dan v Piranu zaključite na Nebeški terasi Hotela Piran z razgledom na tri države in prelepe sončne zahode, ki vam bodo še dolgo ostali v spominu. 

Več idej za preživljanje aktivnih počitnic na slovenski obali najdete v našem popotnem vodiču po Primorju

Ostale ugodnosti

PGC servis Moje vozilo
Suvereni na poti z novimi zavorami.
Suvereni na poti z novimi zavorami.

Zavore so popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila, vendar se sčasoma vseeno obrabijo. Ko opazite, da je zavorna pot vašega vozila daljšala, je potrebno ukrepati.

Preberite več
PGC servis Moje vozilo
Novi brisalci, jasen pogled na cestišče
Novi brisalci, jasen pogled na cestišče

Redno skrbite za menjavo brisalcev na vašem vozilu? Strokovnjaki opozarjajo, da se tudi brisalci čez čas obrabijo in jih je priporočljivo zamenjati.

Preberite več
PGC servis
PGC in Porsche Inter Auto - nakupujte ugodneje
PGC in Porsche Inter Auto - nakupujte ugodneje

V spletni trgovini Porsche Inter Auto s PGC kartico nakupujte ceneje.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti