Lokalne jedi z elementi vrhunske kulinarike

Lokalne jedi z elementi vrhunske kulinarike

Za vse imetnike kartic ugodnosti smo v sodelovanju s Hotelom Planinka pripravili ugodnejši 5 -hodni meni Gourmet za 2 osebi.

Veljavno do: 31. 12. 2024

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Odlično izhodišče za raziskovanje Ljubnega in njegove okolice je butični Hotel Planinka, kjer goste razvajajo z udobjem in vrhunsko kulinariko, ki jo navdihujejo lokalne jedi. Restavracija hotela Planinka je ena najboljših restavracij v Sloveniji. Za vaše kulinarično uživanje ponujamo zasebnost. Chef Luka Peternel s svojo ekipo svoje goste očara z lokalnimi jedmi z elementi vrhunske kulinarike. Za vse imetnike kartic ugodnosti smo v sodelovanju s Hotelom Planinka za vas pripravili ugodnejši 5 -hodni meni Gourmet za 2 osebi, ki je za imetnike PGC kartic 105 EUR.

Za koriščenje ugodnejšega 5 -hodnega menija Gourmet za 2 osebi v restavraciji Hotela Planinka predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete na zavihku Profil mobilne aplikacije Porsche Group Card.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

Ugodnejši 5 -hodni meni Gourmet za 2 osebi v restavraciji Hotela Planinka lahko uveljavite le imetniki kartic ugodnosti PGC (Volkswagen Card, ŠKODA Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). Popust vam bo obračunan ob plačilu nastanitve s predložitvijo kartice ugodnosti ali digitalne kartice ugodnosti.

 
Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo tukaj

 
Alpska pokrajina ob Savinji

Predstavljajte si čudovito alpsko dolino z zelenimi travniki, dišečimi gorskimi zelišči, cingljanjem kravjih zvoncev in lepo urejenimi hišami, ki se stiskajo v manjše in večje kraje. Kar imate pred očmi, je pokrajina ob reki Savinji, ki slovi po svojih lepotah, miru, osupljivih stvaritvah narave, kulturni dediščini in neskončnih možnostih za najrazličnejše aktivnosti ne glede na letni čas. Pa jo raziščimo! 

Preberite članek Alpska pokrajina ob Savinji

Ostale ugodnosti

Ostalo
16 % popust na nakup
16 % popust na nakup

V prodajalnah in spletni trgovini All4Kids izberite kakovostno opremo, igrače in oblačila za malčke po ugodnejši ceni.

Preberite več
Kam na izlet Na cilju
Voden ogled Steklarne Rogaška
Voden ogled Steklarne Rogaška

Imetniki kartic PGC ob nakupu ene vstopnice za odrasle obiskovalce prejmete drugo brezplačno.

Preberite več
Kam na izlet Na cilju
Počitniška hiša Kosobrin
Počitniška hiša Kosobrin

10 % popust na nočitev

Preberite več
Poglej vse ugodnosti