Kulinarično razvajanje

Kulinarično razvajanje

Za vse imetnike kartic ugodnosti smo v sodelovanju s Hotelom Planinka pripravili ugodnejši paket Kulinarično razvajanje za 2 osebi.

Veljavno do: 31. 12. 2024

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Odlično izhodišče za raziskovanje Ljubnega in njegove okolice je butični Hotel Planinka, kjer goste razvajajo z udobjem in vrhunsko kulinariko, ki jo navdihujejo lokalne jedi. Doživite razkošje neokrnjene narave v objemu alpskega podnebja v osrčju Ljubnega ob Savinji z edinstveno opremljenimi sobami in ambientom, ki bo dopolnil vašo dušo. Restavracija hotela Planinka je ena najboljših restavracij v Sloveniji. Za vaše kulinarično uživanje ponujamo zasebnost. Chef Luka Peternel s svojo ekipo svoje goste očara z lokalnimi jedmi z elementi vrhunske kulinarike. 
Za vse imetnike kartic ugodnosti smo v sodelovanju s Hotelom Planinka za vas pripravili ugodnejši paket Kulinarično razvajanje za 2 osebi za 260 EUR, ki vključuje: 

•             pijačo dobrodošlice,
•             1 x nočitev v superior dvoposteljni sobi z balkonom,
•             1 x bogat samopostrežni zajtrk,
•             1 x 5 - hodna degustacijska večerja za 2 osebi,
•             1 x vinska spremljava pri večerji za 2 osebi,
•             ogled vinske kleti,
•             brezplačno parkiranje,
•             brezplačen WiFi.

Za koriščenje popusta, ob rezervaciji nastanitve v Hotelu Planinka predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete na zavihku Profil mobilne aplikacije Porsche Group Card.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

Ugodnejši paket Kulinarično razvajanje za 2 osebi v Hotelu Planinka, po veljavnem ceniku lahko uveljavite le imetniki kartic ugodnosti PGC (Volkswagen Card, ŠKODA Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). Popust vam bo obračunan ob plačilu nastanitve s predložitvijo kartice ugodnosti ali digitalne kartice ugodnosti.

 Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo tukaj

 
Alpska pokrajina ob Savinji

Predstavljajte si čudovito alpsko dolino z zelenimi travniki, dišečimi gorskimi zelišči, cingljanjem kravjih zvoncev in lepo urejenimi hišami, ki se stiskajo v manjše in večje kraje. Kar imate pred očmi, je pokrajina ob reki Savinji, ki slovi po svojih lepotah, miru, osupljivih stvaritvah narave, kulturni dediščini in neskončnih možnostih za najrazličnejše aktivnosti ne glede na letni čas. Pa jo raziščimo! 

Preberite članek Alpska pokrajina ob Savinji


Ostale ugodnosti

PGC servis Moje vozilo
Prihranite ob nakupu transportnih sistemov
Prihranite ob nakupu transportnih sistemov

Obiščite pooblaščeni servis, kjer imetnike PGC kartice čaka 20% popust ob nakupu transportnih sistemov.

Preberite več
Na cilju
S kolesom po obali
S kolesom po obali

Za vse imetnike kartic ugodnosti smo v sodelovanju z Luma šport pripravili 10 % popust na izposojo koles in dodatne opreme.

Preberite več
Na cilju Kam na izlet
Lokalne jedi z elementi vrhunske kulinarike
Lokalne jedi z elementi vrhunske kulinarike

Za vse imetnike kartic ugodnosti smo v sodelovanju s Hotelom Planinka pripravili ugodnejši 5 -hodni meni Gourmet za 2 osebi.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti