Dobrodošli v Portorožu

Dobrodošli v Portorožu

Imetnike kartic PGC vabimo na oddih v Boutique Hotel Portorose z 10 % popustom na ceno nočitve z zajtrkom.

Veljavno do: 31. 12. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Počitnice v mondenem letovišču

V središču našega najživahnejšega obmorskega letovišča stoji Boutique Hotel Portorose. Goste, ki si pridejo odpočiti od vsakdanjega tempa, navdušuje z udobnimi in okusno opremljenimi sobami, bližino plaže, notranjim bazenom in izvrstnimi kulinaričnimi stvaritvami mediteranske kuhinje. Imetnikom kartic PGC, ki bi si želeli privoščiti oddih v Boutique Hotelu Portorose, nudimo 10 % popust na ceno nočitve z zajtrkom in brezplačno pijačo dobrodošlice.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

10 % popust na rezervacijo nočitve z zajtrkom in brezplačno pijačo dobrodošlice v Boutique Hotelu Portorose lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti PGC (Volkswagen Card, Škoda Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). Za uveljavljanje popusta pri plačilu storitev predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete v mobilni aplikaciji PGC na zavihku »Profil«. 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo TUKAJ.

Mesto rož in aktivnega oddiha

V Portorožu vam zlepa ne more biti dolgčas. Lahko se prepustite lahkotnemu sredozemskemu tempu in uživate v osvežilnem poletnem vetrcu na terasah izvrstnih restavracij in barov, poležavate na plaži s knjigo v roki, lahko pa se s kolesom, supom, čolnom ali peš odpravite raziskovat najrazličnejše zanimivosti slovenske obale. Blizu sta krajinska parka Sečoveljske soline in Strunjan, pa kolesarska pot Parenzana, slikovite strehe Pirana, priljubljene izolske plaže ter starodavni koprski trgi, posuti s kavarnicami in bari. 

Več idej za preživljanje aktivnih počitnic na slovenski obali najdete v našem popotnem vodiču po Primorju

Ostale ugodnosti

PGC servis Moje vozilo
Suvereni na poti z novimi zavorami.
Suvereni na poti z novimi zavorami.

Zavore so popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila, vendar se sčasoma vseeno obrabijo. Ko opazite, da je zavorna pot vašega vozila daljšala, je potrebno ukrepati.

Preberite več
PGC servis Moje vozilo
Novi brisalci, jasen pogled na cestišče
Novi brisalci, jasen pogled na cestišče

Redno skrbite za menjavo brisalcev na vašem vozilu? Strokovnjaki opozarjajo, da se tudi brisalci čez čas obrabijo in jih je priporočljivo zamenjati.

Preberite več
PGC servis
PGC in Porsche Inter Auto - nakupujte ugodneje
PGC in Porsche Inter Auto - nakupujte ugodneje

V spletni trgovini Porsche Inter Auto s PGC kartico nakupujte ceneje.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti