Novi Top speed večeri v WOOP! Kartingu!

Novi Top speed večeri v WOOP! Kartingu!

Pridite in se zabavajte z nami

WOOP! karting je pravi kraj za vse adrenalina in zabave željne obiskovalce, ki svoj prosti čas radi preživljajo aktivno, v dobri družbi. Tokrat smo z združenimi močmi običajno dirkanje dvignili še na višji nivo. Pridružite se nam na posebnih dirkaških večerih, polnih zabave, ki bodo pognali adrenalin po žilah tudi najzahtevnejšim dirkačem.
V WOOP! Karting na večerno dirkaško poslastico
Vsak dan po 18.uri se WOOP! karting prelevi v posebno dirkališče za najhitrejše voznike, ki lahko svoj tekmovalni duh preizkusijo na posebnih tematskih TOOP SPEED VEČERIH, katerih pokrovitelj je Porsche Group Card. K dirki lahko pristopite vsi, ki ste se že kvalificirali v hitrostna razreda 3 – Dirkač, 4 – Profi in 5 – Legenda ter doživite pravo adrenalinsko vožnjo.
Prilagojen način dirkanja in še boljše nagrade
Da bi lahko izkusili še boljše dirkaško doživetje, z obilico prostora za prehitevanje in doseganje vrhunskih rezultatov, smo za vas omejili število tekmovalcev, ki se bodo istočasno pomerili na progi.  Na dirkališču se tako v času termina naenkrat srečajo zgolj štirje tekmovalci, ki se potegujejo za bogate nagrade v tekmovanju za najhitrejšega voznika. Ne glede na končni rezultat oziroma zmago vas po opravljeni dirki toplo sprejmemo v Karting baru, kjer vas čaka osvežitev po top ceni – izbirate lahko med pestro ponudbo piv, pri čemer lahko spijete dve, plačate pa samo enega.
Ugodneje z vašo kartico PGC
Vsi imetniki PGC kartice ste upravičeni tudi do 20 % popusta pri nakupu vstopnic. Super popust, ki ga sicer lahko izkoristite tudi katerikoli drugi dan v tednu. 
 
Če kartice še nimate jo lahko naročite tukaj.
Pet razlogov zakaj še obiskati WOOP! karting 
 🏁 VARNA ZABAVA ZA VSO DRUŽINO
WOOP! karting je pravi kraj zabave za vso družino, kjer se v pozitivnem okolju srečujejo tako mladi kot tudi mladi po srcu, ki želijo svoj prosti čas preživeti na kvaliteten in aktiven način, pri čemer je skrb za vašo varnost vedno na prvem mestu.

🏴 BISTVO JE SPODBUJATI ZDRAV, ŠPORTEN IN ZABAVEN NAČINA ŽIVLJENJA
Sledijo osnovnemu pravilu, da se kvaliteto življenja dviguje skozi igro, zato veliko programa posvečajo aktivnemu razvoju otrok. Igra, druženje in sproščanje v pozitivnem okolju, ki ga ponujajo, ugodno vpliva na razvoj motoričnih sposobnosti, zdravje in dobro počutje vseh njihovih obiskovalcev.
 
🏁 ZAGOTAVLJAJO NAJVIŠJI NIVO VARNOSTI
Pri dirkanju, polnemu adrenalina, je varnost dirkačev vedno na prvem mestu, zato se tudi pri njih poslužujejo različnih mehanizmov, ki prispevajo k zaščiti udeleženih na različnih nivojih. Tako je vsaka dirka brezskrbna, varna in z nasmehom na obrazu. Nekaj aktivnosti, ki jih izvajajo:
  • vedno pozitivno ozaveščajo in vključujejo v proces vse obiskovalce,
  • njihova proga se uvršča med najsodobnejše in najbolj varne v Evropi, ravno tako tudi go-karti,
  • med dirko za varnost še dodatno poskrbijo posebni dežurni nadzorniki proge,
  • s pametnim varnostnim sistemom in opremo zagotavljajo vrhunsko varnost, kar še dodatno potrjujejo s svetovno priznanimi certifikati.
🏴 OPREMA PO NAJVIŠJIH SVETOVNIH MERILIH KAKOVOSTI
V WOOP! karting areni se po progi podijo v nemških dirkalnikih RIMO, ki se lahko pohvalijo kot ena izmed najelitnejših znamk proizvajalcev gokartov in karting opreme. Tamkajšnjo progo je izdelal svetovni izdelovalec prog Karting 360, katerega proge lahko najdemo po celem svetu. Za vaše udobje in varnost vso opremo še dodatno redno vzdržujejo ter nadgrajujejo in s tem tudi dosegajo najvišje mednarodne standarde kakovosti.
 
🏁 ZADOVOLJSTVO STRANK JE NA PRVEM MESTU
Odlična izkušnja za vse obiskovalce je njihovo primarno poslanstvo. Vsak sleherni nasmeh na obrazu in stranka, ki doživi trenutek obujene otroške radosti, pri njih predstavlja posebno zadovoljstvo, veselje, uresničitev cilja in motivacijo za konstantne izboljšave. Zato se vedno trudijo biti še boljši.
 
Obisk WOOP! atrakcij bo še bolj prijetnejši s kartico ugodnosti Porsche Group Card. Zato ne spreglejte naše aktualne stalne ponudbe: 
 
S PGC KARTICO NA ZABAVO V WOOP!
V centru zabave WOOP! vas pričakujejo s številnimi ugodnostmi ob nakupu vstopnic in paketov.
   
Več o ugodnosti