Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V adrenalinskem parku WOOP! za drzne in aktivne zabave nikoli ne zmanjka. Zato smo vam v sodelovanju s centrom zabave WOOP! pripravili 20 % popust na nakup vstopnic in paketov v Trampolin parku WOOP!, Kartingu WOOP! in Areni WOOP!.

Pogoji uveljavitve ugodnosti

20 % popust na vstopnice in pakete v parku WOOP! lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card.

Ugodnost v Trampolin parku WOOP! vključuje: 20 % popust pri nakupu vstopnice ali paketov. Paketi  se časovno razlikujejo – 60, 90 in 120 min ter vključujejo nogavičke in zapestnice.

Ugodnost v Kartingu WOOP! vključuje: 20 % popust pri nakupu vstopnic za enkratno vožnjo v enosedu, dvosedu in vožnji junior gokarti ter ob nakupu paketov. Ob nakupu paketa prejmete še podkapo in zapestnico. Ne velja pri nakupu paketov voženj (3x, 5x ali 10x)

Ugodnost v Areni WOOP! vključuje: 20 % popust pri nakupu vstopnic in velja za enkraten obisk sobe pobega, ene ure bowlinga, ene igre lasertaga ali ene igre VR-ja.

Ugodnost se lahko izkoristi samo s predložitvijo PGC kartice oz. aplikacije na posamezni recepciji WOOP!-a. Če želite opraviti rezervacijo oziroma nakup preko spleta, morate posredovati vaše podatke (izbrano aktivnost, število udeležencev in njihove podatke, datum in izbrano uro, številko PGC kartice ter ime in priimek osebe, na katero želite narediti rezervacijo) še v elektronskem sporočilu, saj bodo tako pri WOOP-u vaše podatke ročno vnesli v njihovo rezervacijo in pri tem upoštevali ugodnost:

- za Trampolin park WOOP! na info@woop.fun

- za WOOP! Karting na infokarting@woop.fun

- za WOOP! Areno na infoarena@woop.fun

- za WOOP! Murska Sobota na infoms@woop.fun

- za WOOP! IZZIVI na inforudnik@woop.fun

 

V primeru, da rezervacijo oziroma nakup opravite zgolj preko spleta, popusta ni mogoče izkoristiti.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.
 

Spoznajte WOOP!

WOOP! je center zabave za drzne posameznike in pustolovske družine. Športno, adrenalinsko ali interaktivno – edino vprašanje, ki si ga morete zastaviti na vhodu. Odskakljajte v WOOP! Trampolin park, zapustite svojo cono udobja in doživite nepozabno zabavo v zraku. Če vam vragolije v zraku niso dovolj, se odpravite na hitrostno preizkušnjo v WOOP! Karting in svoje navdušenje izživite na prvi dvonivojski progi s svetlobnimi efekti in posebno razgledno ploščadjo, ki vas popelje v osrčje same gokart akcije. Bowling, VR, Escape room in Laser tag so doma v popolnoma novi Areni WOOP!, kjer igre potekajo na velikih in raznovrstnih površinah s pomočjo najnovejše interaktivne tehnologije. Ljubitelji ugank, virtualnega in arkadnega se boste tukaj počutili kot doma.

Naročite svojo kartico ugodnosti