Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prepustite se zabavi

V adrenalinskem parku Woop! za drzne in aktivne zabave nikoli ne zmanjka. Zato smo vam v sodelovanju s centrom zabave Woop pripravili 20 % popust na nakup vstopnic in paketov v Trampolin parku Woop!, Kartingu Woop! in Areni Woop!. Ugodnost lahko unovčite od 1. 9. do 31. 12. 2021.

 

Pogoji uveljavitve ugodnosti

20 % popust na vstopnice in pakete v parku Woop! lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card.

Ugodnost v Trampolin parku Woop! vključuje: 20 % popust pri nakupu vstopnice ali paketov. Paketi  se časovno razlikujejo – 60, 90 in 120 min ter vključujejo nogavičke in zapestnice.

Ugodnost v Kartingu Woop! vključuje: 20 % popust pri nakupu vstopnic za enkratno vožnjo v enosedu, dvosedu in vožnji junior ter ob nakupu paketov. Ob nakupu paketa prejmete še podkapo in zapestnico.

Ugodnost v Areni Woop! vključuje: 20 % popust pri nakupu vstopnic in velja za enkraten obisk sobe pobega, ene ure bowlinga, ene igre lasertaga ali ene igre VR-ja.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.
 

Spoznajte Woop!

Woop! je center zabave za drzne posameznike in pustolovske družine. Športno, adrenalinsko ali interaktivno – edino vprašanje, ki si ga morete zastaviti na vhodu. Odskakljajte v Woop! Trampolin park, zapustite svojo cono udobja in doživite nepozabno zabavo v zraku. Če vam vragolije v zraku niso dovolj, se odpravite na hitrostno preizkušnjo v Woop! Karting in svoje navdušenje izživite na prvi dvonivojski progi s svetlobnimi efekti in posebno razgledno ploščadjo, ki vas popelje v osrčje same gokart akcije. Bowling, VR, Escape room in Laser tag so doma v popolnoma novi Areni Woop!, kjer igre potekajo na velikih in raznovrstnih površinah s pomočjo najnovejše interaktivne tehnologije. Ljubitelji ugank, virtualnega in arkadnega se boste tukaj počutili kot doma.

Naročite svojo kartico ugodnosti