Kaj bi z njo?

Kaj bi z njo?

Imate kartico ugodnosti programa lojalnosti Porsche Group Card, pa ne veste, kaj točno bi z njo počeli? Kratek odgovor: kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti, katerih ponudba se širi iz dneva v dan. Vse to vam prinaša še večje zadovoljstvo ob uporabi vozila, prihranke pri posebnih ponudbah in koristne informacije.
Tako se prenovljeni lojalnostni shemi ter rednemu obveščanju z elektronsko pošto in kratkimi SMS-sporočili pridružuje nova spletna stran z vso ponudbo izdelkov in številnimi koristnimi vsebinami.
Ugodnosti na kratko
Kartica zvestobe programa lojalnosti Porsche Group Card vam omogoča 20 odstotkov popusta pri nakupu izdelka meseca, brezplačen kontrolni pregled vozila enkrat letno, pridobitev različnih ugodnosti in možnost obiskovanja dogodkov, brezplačno asistenco 24 ur na dan, 7 dni na teden po vsej EU ter še marsikaj. Naj izpostavimo nekaj najnovejših in najzanimivejših ugodnosti:
  • 20-odstotni popust v poslovalnicah Autogrill na avtocestnih postajališčih Fram, Lukovica, Mokrice in Šempas, ki velja za kavico, rogljičke, sendviče, vso ponudbo v restavraciji (Autogrill Fram) ter hkrati za pijačo in prehranske izdelke iz trgovinskega asortimaja; popust ne velja za gorivo, tobak in tobačne izdelke, vinjete, internet, mobilne kartice, časopise, olja, maziva in tekočine za vozila, parkirišče, prho ter vse izdelke, ki so že v akcijski ponudbi;
  • 30-odstotni popust pri XL-pranju vozila v avtopralnicah PETROL, za kar so vsi imetniki kartice ugodnosti prejeli brezplačno SMS-sporočilo s povezavo do enkratne kode, ki jo je treba predložiti pred plačilom storitve; vsem imetnikom, ki so prejeli SMS-sporočilo, bo ugodnost na voljo vse do 31. 5. 2018
Kartico zvestobe programa lojalnosti Porsche Group Card ima po podatkih raziskave, izvedene pred kratkim, že 74 odstotkov lastnikov vozil znamk koncerna Volkswagen, ki so v Sloveniji združene pod okriljem družbe Porsche Slovenija. Praktično vsi, kar 98 odstotkov anketiranih imetnikov, nameravajo kartico uporabljati tudi v prihodnje, saj se jim zdi koristna pri nakupih in uveljavljanju ugodnosti pri storitvah.
Bi na primer radi kupili nove metlice brisalcev s popustom, pa kartice nimate pri sebi? Nič hudega, kmalu jo boste lahko prenesli na mobilni telefon.
91 odstotkov vprašanih lastnikov, ki so imetniki kartice, svoje vozilo servisira na pooblaščenem servisu v okviru pooblaščene prodajno-servisne mreže z vozili Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in Volkswagen Gospodarska vozila, pri tem pa izražajo posebno zanimanje za vsebine s področja vzdrževanja vozil. Kot zanimive so sodelujoči v anketi ocenili tudi vsebine o ugodnostih in novostih v ponudbi ter tiste, ki so povezane s družinami, rekreacijo, izleti in tehnologijo. Ravno s teh področij se črpajo ugodnosti, do katerih so upravičeni imetniki kartice.
V anketi se je izkazalo tudi to, da uporabnike kartice močno zanima najem vozil. Skoraj 60 odstotkov vprašanih je namreč povedalo, da bi bili pripravljeni plačati za najem večjega avta, zato bo v prihodnje del naše prenovljene ponudbe tudi to. Imetnik kartice ugodnosti programa lojalnosti Porsche Group Card bo tako denimo ob načrtovanju poletnih počitnic ugotovil, da bi mu prišlo prav večje vozilo. S klicem na brezplačno telefonsko številko kontaktnega centra Porsche Slovenija 080 88 46 bo s pomočjo svetovalcev izbral ustrezno vozilo. Tega bo lahko najel po privlačni ceni in v najkrajšem možnem času tudi prevzel pri najbližjem pooblaščenem prodajno-servisnem partnerju.
Ste vedeli, da je nadgradnja kartice ugodnosti programa lojalnosti Porsche Group Card v plačilno kartico povsem brezplačna? Prav tako je brezplačno vodenje vašega računa. Plačilna kartica vam omogoča prilagodljivo brezgotovinsko obročno odplačevanje v celotni pooblaščeni prodajno-servisni mreži v Sloveniji. Vlogo zanjo lahko oddate na spletni strani www.porsche-group-card.si ali pa ob obisku servisa oziroma prodajnega salona zaprosite, da to za vas naredijo servisni ali prodajni svetovalci. Ko prejmete plačilno kartico ugodnosti, lahko z njo plačate servisne storitve, kupite pnevmatike in platišča ali pa si privoščite kaj iz programa dodatne opreme blagovne znamke vozila, ki ga vozite (oblačila, obeski, dodatki za vozilo …).