AC Kondor - Simbol kakovosti

AC Kondor - Simbol kakovosti

Vse za vaše vozilo na enem mestu! Vse in še več na servisu AC KONDOR.

Ko izbirate kakovostno storitev, ne morete mimo naših pooblaščenih partnerjev. Eden izmed njih je tudi AC Kondor v Ljubljani. To dejstvo potrjujejo njihove stranke. Na spletnem portalu za ocenjevanje avtohiš CarAdvisor imajo ob najvišjem številu anketiranih strank najvišjo možno oceno kakovosti, 5 zvezdic. Vendar, ta ocena ni prišla čez noč. Skozi celotno, več kot 25-letno zgodovino podjetja so delovne procese prilagajali, optimizirali, izboljševali. Njihovo glavno gonilo je od nekdaj izjemno zadovoljstvo strank.   

PRODAJA VOZIL

Pri prodaji novih vozil Volkswagen ter Volkswagen gospodarska vozila je na prvem mestu izjemno zadovoljstvo strank. V kolikor je mogoče, vsakemu ponudimo testno vožnjo - rezervirate si jo lahko tukaj . S stranko opravijo celovit pregled njenih želja in potreb, zato da lahko res pripravijo ponudbo, ki ji je pisana na kožo. Prodajni svetovalec skrbi za stranko čez celoten postopek prodaje vozila. Od prvega stika, testne vožnje, ponudbe, naročila vozila, obveščanja o stanju naročila, ob predaji vozila in naprej, je prodajni svetovalec stranki vedno na voljo in jo usmerja. Ob predaji vozila stranki podrobno predstavi vozilo ter razloži funkcije in delovanje komponent vozila. Po predaji vozila se prodajni postopek ne zaključi, ampak svetovalec s stranko ohranja stik, ji svetuje ter jo opozarja na prihajajoče servisne termine.

Ob nakupu vozila kupcem nudimo celotno storitev, preko skupine Porsche Finance Group Slovenia uredimo tako financiranje kot zavarovanje, s PGC kartico pa se ji zahvalimo za zvestobo in ji zagotovimo dodatne ugodnosti.

Preden naša rabljena vozila vseh znamk ponudimo strankam, so podrobno pregledana v naši servisni delavnici po standardiziranem kontrolnem seznamu. Za vsa rabljena vozila jamčimo, strankam nudimo tudi enoletno jamstvo.

SERVIS

Novi avtomobili so vedno bolj digitalizirani in izpopolnjeni. Nešteto tipal, merilcev in ostalih diagnostičnih komponent skrbi, da je uporabnik v vsakem trenutku obveščen o stanju njegovega jeklenega konjička. Je zato delo mehanika lažje? Nikakor! Vozilo namreč že ob najmanjšem odstopanju od standardov sporoči, da nekaj ne »štima«. Diagnostik mora zato preveriti veliko več dejavnikov, ki vplivajo na okvaro, zato je pomembno, da ima vse potrebno znanje. Naši mehaniki so certificirani, se stalno izobražujejo, izpopolnjujejo ter izboljšujejo. Pri svojem delu uporabljajo najnovejša specialna orodja in diagnostične testerje. Pri nas nudimo najsodobnejšo 3D optično nastavitev podvozja in najzahtevnejša diagnostična popravila. Bližnjim strankam nudijo prevzem in dostavo vozila doma ali na sedežu podjetja.

KAROSERIJSKA POPRAVILA

Če že pride do neljubega dogodka, lahko pri nas opravite vse od a do ž. Pri nas lahko prijavite škodo in popravite poškodbe vozila za vse glavne zavarovalnice v Sloveniji. Opravljamo kleparska popravila, popravilo toče, menjava in popravilo avtostekel vseh znamk. Prilagodljivost, korektnost in predvsem natančnost so načela, po katerih se ravnamo. Vaše vozilo, popravljeno pri nas, je vedno vredno.

VRHUNSKA E-MOBILNOST

Pred našim prodajno servisnim centrom stoji hitra polnilnica za električna vozila, kjer lahko svoje vozilo polne vsak, ki ima MOON Charge kartico. Naši prodajni in servisni svetovalci ter prodajalci dopolnilne opreme, se na šolanjih stalno izobražujejo na področju električnih vozil ter dopolnilne opreme. Pri nas lahko preizkusite ter naročite električno vozilo znamk Volkswagen ter Volkswagen Gospodarska vozila, naročite izdelavo MOON domače polnilne postaje, sončne elektrarne ter kupite hranilnik električne energije. 

OSTALE STORITVE

Strankam želimo ponuditi celovito vzdrževanje vozila, kar pomeni, da lahko pri nas kupite, hranite in zamenjate pnevmatike, vgradite vlečno napravo, kupite originalno dopolnilno opremo in originalne butične dodatke. Servisirate vaše vozilo tudi ko je starejše od 4.let s paketi Vedno Vredno. Kupite lahko strešni kovček, prtljažnik za kolo, komplet brisalcev ali pa prtljažno oblogo, vse to s Porsche Group Card pri nas dobite kar 20% ceneje. S Porsche Group Card imate ugodnosti tudi pri servisnih storitvah ter nakupu rezervnih delov za vaše vozilo. Med tem, ko imate vozilo na servisu, lahko skočite k sosedom na karting (Woop) - Seveda, s Porsche Group Card kar 20% ugodneje. 

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Počasi se vračamo v običajen potek življenja. V času koronavirusa smo videli, kako zelo pogrešamo športne dogodke, kulturne prireditve ter koncerte. V podjetju AC Kondor se zavedamo, da je za človekov razvoj potreben počitek, oddih ter sprostitev. Zato smo ponosni sponzorji naših zvezd, Nuše Derende, Alye, Mance Špik, Ines Erbus ter Ane Soklič, seveda ne moremo mimo mladih, poskočnih in obetavnih Polkaholikov. Obenem smo ponosni na fante iz Hokejskega kluba SŽ Olimpija, ki žanjejo vedno večje uspehe. Pri tem jim pomagajo naša vozila, s katerimi se varno, zanesljivo ter udobno vozijo na treninge. Na tekmah jih lahko spodbujate tudi vi, s Porsche Group Card imate 10% popusta pri nakupu vstopnic.

Pri nas dobite za vaše vozilo vse na enem mestu!