Ugodnejše vstopnice za hokejske tekme

Ugodnejše vstopnice za hokejske tekme

Navijajte za hokejiste Olimpije z 10 % popustom na vstopnice.

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
PGC
Porsche

Navijajte za hokejiste Olimpije

Podpora s tribun je za športnike spodbuda, ki je lahko odločilnega pomena na poti do zmage. Hokejski klub Olimpija zato svoje navijače, ki so tudi imetniki kartic PGC, z 10 % popustom vabi k nakupu sezonskih ali dnevnih vstopnic za svoje tekme. Nakup lahko opravite prek spletne strani Eventim ali v Hiši vstopnic na Celovški cesti 25 v Ljubljani.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti
10 % popust na sezonske ali dnevne vstopnice za tekme Hokejskega kluba Olimpija lahko uveljavite na spletni strani Eventim, kjer v okno za kodo pred zaključkom nakupa vpišete PGC10 ali v Hiši vstopnic na Celovški cesti 25 v Ljubljani. Ob plačilu predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete v mobilni aplikaciji na zavihku »Profil«.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.

Zmaji na ledu

Hokejski klub Olimpija je ena od najbolj priljubljenih športnih inštitucij, ki presega meje Ljubljane, saj ima svoje zveste navijače po vsej Sloveniji. Poleg članske moške ekipe vzgaja tudi mlade upe in je eden od le treh domačih hokejskih klubov, ki ima pod svojim okriljem tudi ekipo članic.

Ostale ugodnosti

PGC servis Moje vozilo
Suvereni na poti z novimi zavorami.
Suvereni na poti z novimi zavorami.

Zavore so popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila, vendar se sčasoma vseeno obrabijo. Ko opazite, da je zavorna pot vašega vozila daljšala, je potrebno ukrepati.

Preberite več
PGC servis Moje vozilo
Novi brisalci, jasen pogled na cestišče
Novi brisalci, jasen pogled na cestišče

Redno skrbite za menjavo brisalcev na vašem vozilu? Strokovnjaki opozarjajo, da se tudi brisalci čez čas obrabijo in jih je priporočljivo zamenjati.

Preberite več
PGC servis
PGC in Porsche Inter Auto - nakupujte ugodneje
PGC in Porsche Inter Auto - nakupujte ugodneje

V spletni trgovini Porsche Inter Auto s PGC kartico nakupujte ceneje.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti