WOOP! Karting

WOOP! Karting

V sodelovanju s centrom zabave WOOP! smo za vas pripravili 20 % popust na nakup vstopnic in paketov v Kartingu WOOP!

Veljavno do: 19. 02. 2024

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
V sodelovanju s centrom zabave WOOP! smo za vas pripravili 20 % popust za nakup rednih vstopnic in paketov v WOOP! Kartingu.
V adrenalinskem parku WOOP! za drzne in aktivne zabave nikoli ne zmanjka. Zato smo vam v sodelovanju s centrom zabave WOOP! pripravili 20 % popust na nakup rednih vstopnic in paketov v WOOP! Kartingu.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti
20 % popust na redne vstopnice in pakete v parku WOOP! lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti (Volkswagen Card, Škoda Card, SEAT Card, Porsche Group Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila). Ugodnost v WOOP Kartingu! vključuje: 20 % popust pri nakupu rednih vstopnic za enkratno vožnjo v enosedu, dvosedu in vožnji junior gokarti ter ob nakupu paketov, ki vključujejo še podkapo in zapestnico. 

Popust ne velja pri nakupu paketa 3x vožnja, WOOP! darilnih vstopnic in bonov ter WOOP! darilnih paketov in izdelkov.

Ugodnost se lahko izkoristi samo s predložitvijo PGC kartice oz. aplikacije na posamezni recepciji WOOP!-a. Če želite opraviti rezervacijo oziroma nakup preko spleta, morate posredovati vaše podatke (izbrano aktivnost, število udeležencev in njihove podatke, datum in izbrano uro, številko PGC kartice ter ime in priimek osebe, na katero želite narediti rezervacijo) še v elektronskem sporočilu, saj bodo tako pri WOOP-u vaše podatke ročno vnesli v njihovo rezervacijo in pri tem upoštevali ugodnost.

- za WOOP! Karting na infokarting@woop.fun

V primeru, da rezervacijo oziroma nakup opravite zgolj preko spleta, popusta ni mogoče izkoristiti. 
 
Spoznajte WOOP!

WOOP! je center zabave za drzne posameznike in pustolovske družine. Športno, adrenalinsko ali interaktivno – to je edino vprašanje, ki si ga morete zastaviti na vhodu. Obiščite nov ultimativni WOOP! FUN PARK, kjer vas čaka največ zabave na kar 21 atrakcijah. Trampolini, plezanje, parabolni tobogan, žerjav, ninja poligon in še več lahko doživite v največjem parku za zabavo v Sloveniji. Če ste ljubitelji hitrosti, se odpravite na hitrostno preizkušnjo v WOOP! Karting in svoje navdušenje izživite na prvi večnivojski progi s svetlobnimi efekti in posebno razgledno ploščadjo, ki vas popelje v osrčje same gokart akcije. Popolnoma novo pridobitev na lokaciji kartinga pa predstavlja prvi GLOW GOLF IN THE DARK, ki vas bo očaral s svojim neverjetnim ambientom. Bowling, VR, Escape room in Laser tag so doma v WOOP! ARENI, kjer igre potekajo na velikih in raznovrstnih površinah s pomočjo najnovejše interaktivne tehnologije. Ljubitelji ugank, virtualnega in arkadnega se boste tukaj počutili kot doma. WOOP! IZZIVE pa lahko spoznate na lokaciji, v prenovljenem nakupovalnem središču Supernova Rudnik, kjer bodo na preizkušnji vaša logika, spretnost in hitrost. Vsi ljubitelji trampolin parka pa boste na svoj račun prišli tudi na lokaciji v Mariboru, kjer vas poleg trampolinov čakajo tudi najnovejše sobe pobega, glow in the dark mini golf ter igre virtualne resničnosti.

Ostale ugodnosti

PGC servis Moje vozilo
Prihranite ob nakupu obloge za prtljažni prostor
Prihranite ob nakupu obloge za prtljažni prostor

Obiščite pooblaščeni servis, kjer imetnike PGC kartice čaka 20 % popust pri nakupu obloge ali korita za prtljažnik.

Preberite več
Na cilju
HALO SUP - ugoden najem supov
HALO SUP - ugoden najem supov

Do 30. septembra lahko izkoristite 10% popust pri HaloSup.

Preberite več
Moje vozilo Ostalo Na poti
Operi avto v samopostrežni Avtopralnici Avtoline!
Operi avto v samopostrežni Avtopralnici Avtoline!

Izreden 5% popust na vse že znižane pakete žetonov za pranje vozila.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti