WOOP! Karting

WOOP! Karting

V sodelovanju s centrom zabave WOOP! smo za vas pripravili 20 % popust na nakup vstopnic in paketov v Kartingu WOOP!

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
V adrenalinskem parku WOOP! za drzne in aktivne zabave nikoli ne zmanjka. Zato smo vam v sodelovanju s centrom zabave WOOP! pripravili 20 % popust na nakup vstopnic in paketov v Kartingu WOOP!

Pogoji uveljavitve ugodnosti
20 % popust na vstopnice in pakete v parku WOOP! lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti. (Volkswagen Card, Škoda Card, SEAT  Card, Porsche Group Card, Cupra Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card)

Ugodnost v Kartingu WOOP! vključuje: 20 % popust pri nakupu vstopnic za enkratno vožnjo v enosedu, dvosedu in vožnji junior gokarti ter ob nakupu paketov. Ob nakupu paketa prejmete še podkapo in zapestnico. Ne velja pri nakupu paketov voženj (3x, 5x ali 10x)

Ugodnost se lahko izkoristi samo s predložitvijo PGC kartice oz. aplikacije na posamezni recepciji WOOP!-a. Če želite opraviti rezervacijo oziroma nakup preko spleta, morate posredovati vaše podatke (izbrano aktivnost, število udeležencev in njihove podatke, datum in izbrano uro, številko PGC kartice ter ime in priimek osebe, na katero želite narediti rezervacijo) še v elektronskem sporočilu, saj bodo tako pri WOOP-u vaše podatke ročno vnesli v njihovo rezervacijo in pri tem upoštevali ugodnost:
- za WOOP! Karting na infokarting@woop.fun

V primeru, da rezervacijo oziroma nakup opravite zgolj preko spleta, popusta ni mogoče izkoristiti.
Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.

Spoznajte WOOP!
WOOP! je center zabave za drzne posameznike in pustolovske družine. Športno, adrenalinsko ali interaktivno – edino vprašanje, ki si ga morete zastaviti na vhodu. Odskakljajte v WOOP! Trampolin park, zapustite svojo cono udobja in doživite nepozabno zabavo v zraku. Če vam vragolije v zraku niso dovolj, se odpravite na hitrostno preizkušnjo v WOOP! Karting in svoje navdušenje izživite na prvi dvonivojski progi s svetlobnimi efekti in posebno razgledno ploščadjo, ki vas popelje v osrčje same gokart akcije. Bowling, VR, Escape room in Laser tag so doma v popolnoma novi Areni WOOP!, kjer igre potekajo na velikih in raznovrstnih površinah s pomočjo najnovejše interaktivne tehnologije. Ljubitelji ugank, virtualnega in arkadnega se boste tukaj počutili kot doma.

Ostale ugodnosti

Na poti
Pripelji, naroči in se odpelji
Pripelji, naroči in se odpelji

20% popust za imetnike PGC v Park Žibert DRIVE-in.

Preberite več
Na poti
Ugodnejše gurmansko razvajanje z razgledom
Ugodnejše gurmansko razvajanje z razgledom

Obiščite Restavracijo Kamin z najlepšim kulinaričnim razgledom v Izoli in izkoristite 10 % popust na à la carte ponudbo.

Preberite več
Na cilju
WOOP! Arena in izzivi
WOOP! Arena in izzivi

V adrenalinskem parku WOOP! za drzne in aktivne zabave nikoli ne zmanjka. Zato smo vam v sodelovanju s centrom zabave WOOP! pripravili 20 % popust na nakup vstopnic in paketov v Trampolin parku WOOP!.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti