WOOP! Glow golf

WOOP! Glow golf

20 % popust na redne cene vstopnic za WOOP! Glow golf.

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
WOOP! Glow golf je WOOP! atrakcija, ki te bo v soju neonskih luči odpeljala na pot okoli sveta.

Prvi notranji mini golf v Sloveniji, ki se sveti v temi, je odlična vrsta zabave za odrasle in otroke, pare, družine in družbe prijateljev. Glow golf najdeš na lokaciji WOOP! Kartinga, v Ljubljanskem BTC-ju in v mariborski enoti WOOP! Maribor.

Pogoji uveljavitve ugodnosti
20 % popust na redne vstopnic za Glow golf lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti. (Volkswagen Card, Škoda Card, SEAT Card, Porsche Group Card, Cupra Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card).

Ugodnost vključuje: 20 % popust pri nakupu redne cene vstopnic. Ena vstopnica velja za 1 osebo. Igra 15 lukenj povprečno traja med 30 in 45 minut.

20% popust ne velja za nakup WOOP! darilnih vstopnic in bonov ter WOOP! darilnih paketov in izdelkov.

Ugodnost se lahko izkoristi samo s predložitvijo PGC kartice oz. aplikacije na posamezni recepciji WOOP!-a. Če želite opraviti rezervacijo oziroma nakup preko spleta, morate posredovati vaše podatke (izbrano aktivnost, število udeležencev in njihove podatke, datum in izbrano uro, številko PGC kartice ter ime in priimek osebe, na katero želite narediti rezervacijo) še v elektronskem sporočilu, saj bodo tako pri WOOP-u vaše podatke ročno vnesli v njihovo rezervacijo in pri tem upoštevali ugodnost: 
- za WOOP! GLOW GOLF na infokarting@woop.fun 
- za WOOP! MARIBOR na infomb@woop.fun

V primeru, da rezervacijo oziroma nakup opravite zgolj preko spleta, popusta ni mogoče izkoristiti.

 
Spoznajte WOOP!
WOOP! je center zabave za drzne posameznike in pustolovske družine. Športno, adrenalinsko ali interaktivno – to je edino vprašanje, ki si ga morete zastaviti na vhodu. Obiščite nov ultimativni WOOP! FUN PARK, kjer vas čaka največ zabave na kar 21 atrakcijah. Trampolini, plezanje, parabolni tobogan, žerjav, ninja poligon in še več lahko doživite v največjem parku za zabavo v Sloveniji. Če ste ljubitelji hitrosti, se odpravite na hitrostno preizkušnjo v WOOP! Karting in svoje navdušenje izživite na prvi večnivojski progi s svetlobnimi efekti in posebno razgledno ploščadjo, ki vas popelje v osrčje same gokart akcije. Popolnoma novo pridobitev na lokaciji kartinga pa predstavlja prvi GLOW GOLF IN THE DARK, ki vas bo očaral s svojim neverjetnim ambientom. Bowling, VR, Escape room in Laser tag so doma v WOOP! ARENI, kjer igre potekajo na velikih in raznovrstnih površinah s pomočjo najnovejše interaktivne tehnologije. Ljubitelji ugank, virtualnega in arkadnega se boste tukaj počutili kot doma. WOOP! IZZIVE pa lahko spoznate na lokaciji, v prenovljenem nakupovalnem središču Supernova Rudnik, kjer bodo na preizkušnji vaša logika, spretnost in hitrost. Vsi ljubitelji trampolin parka pa boste na svoj račun prišli tudi na lokaciji v Mariboru, kjer vas poleg trampolinov čakajo tudi najnovejše sobe pobega, glow in the dark mini golf ter igre virtualne resničnosti.

Ostale ugodnosti

PGC servis
Metlice in seti brisalcev za vaše vozilo
Metlice in seti brisalcev za vaše vozilo

Izkoristite 30 % popust pri nakupu metlic ali setov brisalcev

Preberite več
PGC servis Moje vozilo
Ponovno zadihajte svež zrak v vozilu
Ponovno zadihajte svež zrak v vozilu

Vsak dobro delujoči kabinski filter ustrezno preprečuje udor cvetnega prahu, bakterij, prahu in izpušnih plinov ter vam tako neprestano zagotavlja čist zrak v vozilu.

Preberite več
PGC servis Moje vozilo
Samozavestno v zavoje z novimi zavorami
Samozavestno v zavoje z novimi zavorami

Izkoristite 30 % popust na nakup originalnih zavornih oblog ali kolutov.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti