WOOP!

WOOP!

V WOOP!-u zabave nikoli ne zmanjka, zato smo vam v sodelovanju z WOOP!-om pripravili kar 20% popust na nakup vstopnic za vse njihove lokacije in vse njihove atrakcije.

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
V WOOP!-u  zabave nikoli ne zmanjka, zato smo vam v sodelovanju z WOOP!-om pripravili kar 20% popust na nakup vstopnic za vse njihove lokacije in vse njihove atrakcije. To velja za WOOP! FUN PARK, WOOP! KARTING IN GLOW GOLF, WOOP! ARENO, WOOP! IZZIVE ter WOOP! MARIBOR..

Pogoji uveljavitve ugodnosti
20 % popust lahko uveljavljate vsi imetniki PGC kartice

Ugodnost v WOOP! FUN PARKU vključuje: 20 % popust pri nakupu redne vstopnice ali paketa. Paketi se časovno razlikujejo 60, 90 in 120 min ter vključujejo nogavičke in zapestnice.

Ugodnost v WOOP! KARTING & GLOW GOLF vključuje: 20 % popust pri nakupu redne vstopnice za karting vožnjo ali paketa, ki že vključuje podkapo in zapestnico. Popust ne velja pri nakupu paketa 3x vožnja. 20% popust velja pri nakupu vstopnice za igro mini golfa GLOW IN THE DARK.

Ugodnost v WOOP! ARENI vključuje: 20 % popust pri nakupu redne vstopnice za obisk sobe pobega, bowlinga, laser taga ali igre VR-ja.

Ugodnost v WOOP! IZZIVIH na Rudniku v Ljubljani vključuje: 20% popust pri nakupu vstopnice za igro WOOP! IZZIVI.

Ugodnost v WOOP! MARIBORU vključuje: 20% popust pri nakupu vstopnice za obisk Trampolin parka, Sobe pobega ali VR-igre. Ugodnost se lahko izkoristi samo s predložitvijo PGC kartice oz. aplikacije na posamezni recepciji WOOP!-a.

20% popust ne velja za nakup WOOP! darilnih vstopnic in bonov ter WOOP! darilnih paketov in izdelkov.

Ugodnost se lahko izkoristi samo s predložitvijo PGC kartice oz. aplikacije na posamezni recepciji WOOP!-a.
Če želite opraviti rezervacijo morate posredovati vaše podatke (izbrano aktivnost, število udeležencev in njihove podatke, datum in izbrano uro, številko PGC kartice ter ime in priimek osebe, na katero želite narediti rezervacijo) na enega od spodaj navedenih elektronskih naslovov: 
- za WOOP! Fun park na info@woop.fun 
- za WOOP! Karting in GLOW GOLF na infokarting@woop.fun 
- za WOOP! Areno na infoarena@woop.fun 
- za WOOP! IZZIVI na inforudnik@woop.fun 
- za WOOP! MARIBOR na infomb@woop.fun
 
V primeru, da rezervacijo oziroma nakup opravite zgolj preko spleta, popusta ni mogoče izkoristiti. Popusti se izključujejo z ostalimi akcijami in ugodnostmi.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.
 
Spoznajte WOOP!

WOOP! je center zabave za drzne posameznike in pustolovske družine. Športno, adrenalinsko ali interaktivno – to je edino vprašanje, ki si ga morete zastaviti na vhodu. Obiščite nov ultimativni WOOP! FUN PARK, kjer vas čaka največ zabave na kar 21 atrakcijah. Trampolini, plezanje, parabolni tobogan, žerjav, ninja poligon in še več lahko doživite v največjem parku za zabavo v Sloveniji. Če ste ljubitelji hitrosti, se odpravite na hitrostno preizkušnjo v WOOP! Karting in svoje navdušenje izživite na prvi večnivojski progi s svetlobnimi efekti in posebno razgledno ploščadjo, ki vas popelje v osrčje same gokart akcije. Popolnoma novo pridobitev na lokaciji kartinga pa predstavlja prvi GLOW GOLF IN THE DARK, ki vas bo očaral s svojim neverjetnim ambientom. Bowling, VR, Escape room in Laser tag so doma v WOOP! ARENI, kjer igre potekajo na velikih in raznovrstnih površinah s pomočjo najnovejše interaktivne tehnologije. Ljubitelji ugank, virtualnega in arkadnega se boste tukaj počutili kot doma. WOOP! IZZIVE pa lahko spoznate na lokaciji, v prenovljenem nakupovalnem središču Supernova
Rudnik, kjer bodo na preizkušnji vaša logika, spretnost in hitrost. Vsi ljubitelji trampolin parka pa boste na svoj račun prišli tudi na lokaciji v Mariboru, kjer vas poleg trampolinov čakajo tudi najnovejše sobe pobega, glow in the dark mini golf ter igre virtualne resničnosti.

Ostale ugodnosti

PGC servis
Metlice in seti brisalcev za vaše vozilo
Metlice in seti brisalcev za vaše vozilo

Izkoristite 30 % popust pri nakupu metlic ali setov brisalcev

Preberite več
PGC servis Moje vozilo
Ponovno zadihajte svež zrak v vozilu
Ponovno zadihajte svež zrak v vozilu

Vsak dobro delujoči kabinski filter ustrezno preprečuje udor cvetnega prahu, bakterij, prahu in izpušnih plinov ter vam tako neprestano zagotavlja čist zrak v vozilu.

Preberite več
PGC servis Moje vozilo
Samozavestno v zavoje z novimi zavorami
Samozavestno v zavoje z novimi zavorami

Izkoristite 30 % popust na nakup originalnih zavornih oblog ali kolutov.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti