Ugodnejši potep med krošnjami

Ugodnejši potep med krošnjami

Obiščite Pot med Krošnjami na Pohorju in si zagotovite 8 % popust na nakup vstopnice.

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Med mogočnimi pohorskimi gozdovi

Toplejši meseci so ravno pravšnji za potep in odkrivanje posebnosti mogočnih pohorskih gozdov. Podajte se na vrh Rogle, na 1517 metrov nadmorske višine, kjer smo za vas pripravili 8 % popust na nakup vstopnic za obisk Poti med krošnjami Pohorje.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

8 % popust na nakup vstopnic (na blagajni) za obisk Poti med krošnjami Pohorje lahko uveljavljate le imetniki kartic PGC (Volkswagen Card, Škoda Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). Za uveljavljanje popusta pri plačilu storitev predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete v mobilni aplikaciji PGC na zavihku »Profil«. 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo TUKAJ.Veliko več kot le običajen sprehod

Edinstvena, 1000 metrov dolga pot vas bo vodila skozi raznolik gozd, poln presenečenj. Na sprehodu med krošnjami vas bodo tako razveselili različni izobraževalni in didaktični elementi - od poučnih postaj, kjer boste lahko odkrivali posebnosti edinstvene pohorske flore in favne, pa vse do  adrenalinskih postaj, ki vam bodo pognale kri po žilah, s preizkušnjo ohranjanja ravnotežja nad navideznim breznom. Prava posebnost poti, ki jo ne smete zamuditi, je tudi 37 metrov visok stolp, s katerega lahko opazujete dih jemajoče razglede na veličastna drevesa, stara več kot sto let. Za konec preizkusite že 62 metrski suhi tobogan, speljan v notranjosti stolpa, ki vam bo olajšal pot navzdol in poskrbel še za poslednjo merico zabave pred odhodom domov.

Ostale ugodnosti

Moje vozilo Ostalo Na cilju
Uporaba naprednih asistenčnih sistemov
Uporaba naprednih asistenčnih sistemov

Preizkusite uporabo naprednih asistenčnih sistemov vašega avtomobila.

Preberite več
Na poti
Celotna ponudba kar 10% ugodneje
Celotna ponudba kar 10% ugodneje

Preberite več
Kam na izlet Na cilju
Ugodnejša NOMAGO potovanja
Ugodnejša NOMAGO potovanja

Imamo idejo kam na izlet...

Preberite več
Poglej vse ugodnosti