Ugodnejše gurmansko razvajanje z razgledom

Ugodnejše gurmansko razvajanje z razgledom

Obiščite Restavracijo Kamin z najlepšim kulinaričnim razgledom v Izoli in izkoristite 10 % popust na à la carte ponudbo.

Veljavno do: 31. 12. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC

Istrske in ribje specialitete

V Belvedere Resortu obiščite restavracijo Kamin, kjer vas bodo razvajali z lokalno istrsko in morsko kulinariko, raznolikimi mednarodnimi jedmi, izvrstnimi vini in čudovitim razgledom na Izolo in Tržaški zaliv. Jedi iz ponudbe à la carte si s kartico ugodnosti pri njih lahko privoščite z 10 % popustom.

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

 

10 % popust na à la carte ponudbo v Restavraciji Kamin lahko uveljavite le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bodo ob predložitvi kartice obračunali pri plačilu.

 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.

 

Visokokakovostne sestavine in pridih domačnosti

 

Privoščite si skrbno pripravljen obrok vrhunskih kuharskih mojstrov Restavracije Kamin, ki s svojim kulinaričnim ustvarjanjem stremijo k sožitju z naravo. Ribje ali mesne krožnike vam pripravijo iz visokokakovostnih sestavin, ki jih skrbno izbirajo pri lokalnih ekoloških ponudnikih. Piko na i in posebno mesto v kuhinji nosi njihovo lastno, domače pridelano extra deviško oljčno olje iz bližnjih nasadov, ki je tudi osnovna sestavina istrske in ribje kulinarike.  S preprostim aromatičnim dodatkom bodo v vas prebudil občutek domačnosti.

Ostale ugodnosti

Na poti Na cilju
10% popust na namestitev v Hotelu Bled Rose
10% popust na namestitev v Hotelu Bled Rose

Privoščite si oddih in izkoristite ugodnejšo namestitev v dizajnerskem hotelu Bled Rose.

Preberite več
Na cilju
WOOP!
WOOP!

V WOOP!-u zabave nikoli ne zmanjka, zato smo vam v sodelovanju z WOOP!-om pripravili kar 20% popust na nakup vstopnic za vse njihove lokacije in vse njihove atrakcije.

Preberite več
Na cilju
WOOP! Glow golf
WOOP! Glow golf

20 % popust na redne cene vstopnic za WOOP! Glow golf.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti