Ugodnejše gurmansko razvajanje z razgledom

Ugodnejše gurmansko razvajanje z razgledom

Obiščite Restavracijo Kamin z najlepšim kulinaričnim razgledom v Izoli in izkoristite 10 % popust na à la carte ponudbo.

Veljavno do: 31. 12. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC

Istrske in ribje specialitete

V Belvedere Resortu obiščite restavracijo Kamin, kjer vas bodo razvajali z lokalno istrsko in morsko kulinariko, raznolikimi mednarodnimi jedmi, izvrstnimi vini in čudovitim razgledom na Izolo in Tržaški zaliv. Jedi iz ponudbe à la carte si s kartico ugodnosti pri njih lahko privoščite z 10 % popustom.

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

 

10 % popust na à la carte ponudbo v Restavraciji Kamin lahko uveljavite le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bodo ob predložitvi kartice obračunali pri plačilu.

 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.

 

Visokokakovostne sestavine in pridih domačnosti

 

Privoščite si skrbno pripravljen obrok vrhunskih kuharskih mojstrov Restavracije Kamin, ki s svojim kulinaričnim ustvarjanjem stremijo k sožitju z naravo. Ribje ali mesne krožnike vam pripravijo iz visokokakovostnih sestavin, ki jih skrbno izbirajo pri lokalnih ekoloških ponudnikih. Piko na i in posebno mesto v kuhinji nosi njihovo lastno, domače pridelano extra deviško oljčno olje iz bližnjih nasadov, ki je tudi osnovna sestavina istrske in ribje kulinarike.  S preprostim aromatičnim dodatkom bodo v vas prebudil občutek domačnosti.

Ostale ugodnosti

Na poti
Pripelji, naroči in se odpelji
Pripelji, naroči in se odpelji

20% popust za imetnike PGC v Park Žibert DRIVE-in.

Preberite več
Na cilju
WOOP! Karting
WOOP! Karting

V sodelovanju s centrom zabave WOOP! smo za vas pripravili 20 % popust na nakup vstopnic in paketov v Kartingu WOOP!

Preberite več
Na cilju
WOOP! Arena in izzivi
WOOP! Arena in izzivi

V adrenalinskem parku WOOP! za drzne in aktivne zabave nikoli ne zmanjka. Zato smo vam v sodelovanju s centrom zabave WOOP! pripravili 20 % popust na nakup vstopnic in paketov v Trampolin parku WOOP!.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti