Suvereni na poti z novimi zavorami.

Suvereni na poti z novimi zavorami.

Zavore so popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila, vendar se sčasoma vseeno obrabijo. Ko opazite, da je zavorna pot vašega vozila daljšala, je potrebno ukrepati.

Veljavno do: 31. 12. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Z originalnimi zavorami ste kos vsem nepredvidljivim situacijam na cestišču. Zasnovane so namreč posebej za vaše vozilo, saj se popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila. Pa vendar se tudi zavore sčasoma obrabijo in jih je potrebno zamenjati. Ko zasledite, da se je podaljšala zavorna pot vašega vozila ali pa se je prižgala kontrolna lučka je čas, da strokovnjaki pregledajo zavorne elemente in jih po potrebi zamenjajo. Pripeljite vaše vozilo na pooblaščeni servis in prepustite pregled ter menjavo zavor našim serviserjem. 

Imetniki kartic ugodnosti PGC izkoristite jesensko ugodnost in prihranite kar 30 % pri nakupu originalnih zavornih oblog ali kolutov.
 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

30 % na nakup originalnih zavornih oblog ali kolutov lahko uveljavljate le imetniki kartic PGC (Volkswagen Card, Škoda Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). Za uveljavljanje popusta pri plačilu storitev predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete v mobilni aplikaciji PGC na zavihku »Profil«. 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo TUKAJ.


Kdaj zamenjati zavore?  

Zavore so popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila, vendar se sčasoma vseeno obrabijo in jih je potrebno zamenjati. Ko opazite, da se je zavorna pot vašega avtomobila podaljšala, zavore pričnejo škripati ali pa vas o napaki v zavornem sistemu obvesti kontrolna lučka na armaturni plošči, je potrebno ukrepati. Zaupajte svoje vozilo strokovnjakom na pooblaščenem servisu za vaše vozilo, ki bodo opravili strokovni pregled in obrabljene zavore po potrebi zamenjali.

Ostale ugodnosti

Moje vozilo Ostalo Na poti
Operi avto v samopostrežni Avtopralnici Avtoline!
Operi avto v samopostrežni Avtopralnici Avtoline!

Izreden 5% popust na vse že znižane pakete žetonov za pranje vozila.

Preberite več
Kam na izlet Na cilju Ostalo
Ugodnejša vstopnina v Pustolovski park Geoss
Ugodnejša vstopnina v Pustolovski park Geoss

Preizkusite svoje spretnosti v Pustolovskem parku Geoss z 20 % popustom pri nakupu vstopnic.

Preberite več
Na cilju
Ugodna plovba po Ljubljanici
Ugodna plovba po Ljubljanici

Izkoristite 20 % popust za 45-minutno plovbo po reki Ljubljanici z Barko Ljubljanica.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti