Suvereni na poti z novimi zavorami.

Suvereni na poti z novimi zavorami.

Zavore so popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila, vendar se sčasoma vseeno obrabijo. Ko opazite, da je zavorna pot vašega vozila daljšala, je potrebno ukrepati.

Veljavno do: 31. 12. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Z originalnimi zavorami ste kos vsem nepredvidljivim situacijam na cestišču. Zasnovane so namreč posebej za vaše vozilo, saj se popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila. Pa vendar se tudi zavore sčasoma obrabijo in jih je potrebno zamenjati. Ko zasledite, da se je podaljšala zavorna pot vašega vozila ali pa se je prižgala kontrolna lučka je čas, da strokovnjaki pregledajo zavorne elemente in jih po potrebi zamenjajo. Pripeljite vaše vozilo na pooblaščeni servis in prepustite pregled ter menjavo zavor našim serviserjem. 

Imetniki kartic ugodnosti PGC izkoristite jesensko ugodnost in prihranite kar 30 % pri nakupu originalnih zavornih oblog ali kolutov.
 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

30 % na nakup originalnih zavornih oblog ali kolutov lahko uveljavljate le imetniki kartic PGC (Volkswagen Card, Škoda Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). Za uveljavljanje popusta pri plačilu storitev predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete v mobilni aplikaciji PGC na zavihku »Profil«. 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo TUKAJ.


Kdaj zamenjati zavore?  

Zavore so popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila, vendar se sčasoma vseeno obrabijo in jih je potrebno zamenjati. Ko opazite, da se je zavorna pot vašega avtomobila podaljšala, zavore pričnejo škripati ali pa vas o napaki v zavornem sistemu obvesti kontrolna lučka na armaturni plošči, je potrebno ukrepati. Zaupajte svoje vozilo strokovnjakom na pooblaščenem servisu za vaše vozilo, ki bodo opravili strokovni pregled in obrabljene zavore po potrebi zamenjali.

Ostale ugodnosti

PGC servis Moje vozilo
Novi brisalci, jasen pogled na cestišče
Novi brisalci, jasen pogled na cestišče

Redno skrbite za menjavo brisalcev na vašem vozilu? Strokovnjaki opozarjajo, da se tudi brisalci čez čas obrabijo in jih je priporočljivo zamenjati.

Preberite več
PGC servis
PGC in Porsche Inter Auto - nakupujte ugodneje
PGC in Porsche Inter Auto - nakupujte ugodneje

V spletni trgovini Porsche Inter Auto s PGC kartico nakupujte ceneje.

Preberite več
Ostalo
16 % popust na nakup
16 % popust na nakup

V prodajalnah in spletni trgovini All4Kids izberite kakovostno opremo, igrače in oblačila za malčke po ugodnejši ceni.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti