Samozavestno v zavoje z novimi zavorami

Samozavestno v zavoje z novimi zavorami

Zavore so popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila, vendar se sčasoma vseeno obrabijo. Ko opazite, da je zavorna pot vašega vozila daljšala, je potrebno ukrepati.

Veljavno do: 30. 06. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Zapeljite samozavestno na vsak teren z novimi originalnimi zavorami, ki so izdelane za največjo hitrost ter obremenitev vašega vozila. Obiščite pooblaščeni servis in pregled ter menjavo zavor prepustite našim strokovnjakom. Izkoristite 30 % popust na nakup originalnih zavor in kolutov.
 
Pogoji uveljavljanja ugodnosti

30 % popust na nakup originalnih zavornih oblog ali kolutov*
lahko izkoristite le imetniki kartic ugodnosti PGC (Volkswagen Card, ŠKODA Card, SEAT Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card).

*Popust velja za vozila, starejša od 4 let.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo tukaj

Kdaj zamenjati zavore?  

Zavore so popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila, vendar se sčasoma vseeno obrabijo in jih je potrebno zamenjati. Ko opazite, da se je zavorna pot vašega avtomobila podaljšala, zavore pričnejo škripati ali pa vas o napaki v zavornem sistemu obvesti kontrolna lučka na armaturni plošči, je potrebno ukrepati. Zaupajte svoje vozilo strokovnjakom na pooblaščenem servisu Volkswagen, ki bodo opravili strokovni pregled in obrabljene zavore po potrebi zamenjali.

Ostale ugodnosti

PGC servis Moje vozilo
Prihranite ob nakupu transportnih sistemov
Prihranite ob nakupu transportnih sistemov

Obiščite pooblaščeni servis, kjer imetnike PGC kartice čaka 20% popust ob nakupu transportnih sistemov.

Preberite več
Na cilju
S kolesom po obali
S kolesom po obali

Za vse imetnike kartic ugodnosti smo v sodelovanju z Luma šport pripravili 10 % popust na izposojo koles in dodatne opreme.

Preberite več
Na cilju Kam na izlet
Kulinarično razvajanje
Kulinarično razvajanje

Za vse imetnike kartic ugodnosti smo v sodelovanju s Hotelom Planinka pripravili ugodnejši paket Kulinarično razvajanje za 2 osebi.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti