Samozavestno v zavoje z novimi zavorami

Samozavestno v zavoje z novimi zavorami

Zavore so popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila, vendar se sčasoma vseeno obrabijo. Ko opazite, da je zavorna pot vašega vozila daljšala, je potrebno ukrepati.

Veljavno do: 30. 06. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Zapeljite samozavestno na vsak teren z novimi originalnimi zavorami, ki so izdelane za največjo hitrost ter obremenitev vašega vozila. Obiščite pooblaščeni servis in pregled ter menjavo zavor prepustite našim strokovnjakom. Izkoristite 30 % popust na nakup originalnih zavor in kolutov.
 
Pogoji uveljavljanja ugodnosti

30 % popust na nakup originalnih zavornih oblog ali kolutov*
lahko izkoristite le imetniki kartic ugodnosti PGC (Volkswagen Card, ŠKODA Card, SEAT Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card).

*Popust velja za vozila, starejša od 4 let.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo tukaj

Kdaj zamenjati zavore?  

Zavore so popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila, vendar se sčasoma vseeno obrabijo in jih je potrebno zamenjati. Ko opazite, da se je zavorna pot vašega avtomobila podaljšala, zavore pričnejo škripati ali pa vas o napaki v zavornem sistemu obvesti kontrolna lučka na armaturni plošči, je potrebno ukrepati. Zaupajte svoje vozilo strokovnjakom na pooblaščenem servisu Volkswagen, ki bodo opravili strokovni pregled in obrabljene zavore po potrebi zamenjali.

Ostale ugodnosti

Na poti Na cilju
10% popust na namestitev v Hotelu Bled Rose
10% popust na namestitev v Hotelu Bled Rose

Privoščite si oddih in izkoristite ugodnejšo namestitev v dizajnerskem hotelu Bled Rose.

Preberite več
Na cilju
WOOP!
WOOP!

V WOOP!-u zabave nikoli ne zmanjka, zato smo vam v sodelovanju z WOOP!-om pripravili kar 20% popust na nakup vstopnic za vse njihove lokacije in vse njihove atrakcije.

Preberite več
Na cilju
WOOP! Glow golf
WOOP! Glow golf

20 % popust na redne cene vstopnic za WOOP! Glow golf.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti