S kolesom po obali

S kolesom po obali

Za vse imetnike kartic ugodnosti smo v sodelovanju z Luma šport pripravili 10 % popust na izposojo koles in dodatne opreme.

Veljavno do: 31. 10. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Pestrost in raznolikost slovenske obale je najbolj zabavno raziskovati na kolesu. Svojo pot lahko začnete kjerkoli na obali, saj vam Luma šport kolesa dostavi na željeno lokacijo, če še ne vesta kam bi se zapeljali pa vam nudijo tudi vodene ture. Vsem imetnikom PGC smo v sodelovanju z Luma šport pripravili 10 % popust na izposojo koles vseh velikosti, otroške dodatne opreme (stolčke, prikolice, …), dodatne opreme za varnost (čelade, košare, torbe, ...), električna kolesa, …

 Za koriščenje popusta, ob izposoji koles predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete na zavihku Profil mobilne aplikacije Porsche Group Card.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

Ugodnejši najem koles pri Luma šport, po veljavnem ceniku lahko uveljavite le imetniki kartic ugodnosti PGC (Volkswagen Card, ŠKODA Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). Popust vam bo obračunan ob plačilu nastanitve s predložitvijo kartice ugodnosti ali digitalne kartice ugodnosti.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo tukaj

Ostale ugodnosti

PGC servis Moje vozilo
Prihranite ob nakupu transportnih sistemov
Prihranite ob nakupu transportnih sistemov

Obiščite pooblaščeni servis, kjer imetnike PGC kartice čaka 20% popust ob nakupu transportnih sistemov.

Preberite več
Na cilju Kam na izlet
Kulinarično razvajanje
Kulinarično razvajanje

Za vse imetnike kartic ugodnosti smo v sodelovanju s Hotelom Planinka pripravili ugodnejši paket Kulinarično razvajanje za 2 osebi.

Preberite več
Na cilju Kam na izlet
Lokalne jedi z elementi vrhunske kulinarike
Lokalne jedi z elementi vrhunske kulinarike

Za vse imetnike kartic ugodnosti smo v sodelovanju s Hotelom Planinka pripravili ugodnejši 5 -hodni meni Gourmet za 2 osebi.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti