S kolesom po obali

S kolesom po obali

Za vse imetnike kartic ugodnosti smo v sodelovanju z Luma šport pripravili 10 % popust na izposojo koles in dodatne opreme.

Veljavno do: 31. 10. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Pestrost in raznolikost slovenske obale je najbolj zabavno raziskovati na kolesu. Svojo pot lahko začnete kjerkoli na obali, saj vam Luma šport kolesa dostavi na željeno lokacijo, če še ne vesta kam bi se zapeljali pa vam nudijo tudi vodene ture. Vsem imetnikom PGC smo v sodelovanju z Luma šport pripravili 10 % popust na izposojo koles vseh velikosti, otroške dodatne opreme (stolčke, prikolice, …), dodatne opreme za varnost (čelade, košare, torbe, ...), električna kolesa, …

 Za koriščenje popusta, ob izposoji koles predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete na zavihku Profil mobilne aplikacije Porsche Group Card.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

Ugodnejši najem koles pri Luma šport, po veljavnem ceniku lahko uveljavite le imetniki kartic ugodnosti PGC (Volkswagen Card, ŠKODA Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). Popust vam bo obračunan ob plačilu nastanitve s predložitvijo kartice ugodnosti ali digitalne kartice ugodnosti.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo tukaj

Ostale ugodnosti

Moje vozilo Ostalo Na cilju
Uporaba naprednih asistenčnih sistemov
Uporaba naprednih asistenčnih sistemov

Preizkusite uporabo naprednih asistenčnih sistemov vašega avtomobila.

Preberite več
Na poti
Celotna ponudba kar 10% ugodneje
Celotna ponudba kar 10% ugodneje

Preberite več
Kam na izlet Na cilju
Ugodnejša NOMAGO potovanja
Ugodnejša NOMAGO potovanja

Imamo idejo kam na izlet...

Preberite več
Poglej vse ugodnosti