Prihranite ob nakupu transportnih sistemov

Prihranite ob nakupu transportnih sistemov

Obiščite pooblaščeni servis, kjer imetnike PGC kartice čaka 20% popust ob nakupu transportnih sistemov.

Veljavno do: 30. 06. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Več prostora za vašo prtljago

Strešni transportni sistemi vključujejo strešne prtljažnike in dodatke, s pomočjo katerih hitro in enostavno pridobite dodaten shranjevalni in transportni prostor. Preprosta uporaba in varno shranjevanje potrebščin omogočata brezskrbno potovanje tudi z večjo količino prtljage. Strešni prtljažnik in kovčki ter nosilci za kolesa, ki so izdelani po visokih kakovostnih standardih, se natančno prilegajo vašemu vozilu in poskrbijo za dodaten užitek v vožnji.

Vsi imetniki kartice ugodnosti lahko izkoristite kar 20 % popust na nakup originalnih strešnih nosilcev, prtljažnikov in kovčkov ter nosilcev za kolo na kljuki.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

20 % popust na nakup transportnega sistema lahko izkoristite le imetniki kartic ugodnosti PGC (Volkswagen Card, Škoda Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). Akcijska ponudba zajema osnovne strešne nosilce, strešne prtljažnike in strešne kovčke ter nosilec za kolo na kljuki vozila.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.Ostale ugodnosti

Na cilju
S kolesom po obali
S kolesom po obali

Za vse imetnike kartic ugodnosti smo v sodelovanju z Luma šport pripravili 10 % popust na izposojo koles in dodatne opreme.

Preberite več
Na cilju Kam na izlet
Kulinarično razvajanje
Kulinarično razvajanje

Za vse imetnike kartic ugodnosti smo v sodelovanju s Hotelom Planinka pripravili ugodnejši paket Kulinarično razvajanje za 2 osebi.

Preberite več
Na cilju Kam na izlet
Lokalne jedi z elementi vrhunske kulinarike
Lokalne jedi z elementi vrhunske kulinarike

Za vse imetnike kartic ugodnosti smo v sodelovanju s Hotelom Planinka pripravili ugodnejši 5 -hodni meni Gourmet za 2 osebi.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti