Ponovno zadihajte svež zrak v vozilu

Ponovno zadihajte svež zrak v vozilu

Vsak dobro delujoči kabinski filter ustrezno preprečuje udor cvetnega prahu, bakterij, prahu in izpušnih plinov ter vam tako neprestano zagotavlja čist zrak v vozilu.

Veljavno do: 30. 06. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Kvaliteta zraka v vašem vozilu je izredno pomembna, da lahko vi in vaši sopotniki uživate v prijetni in udobni vožnji. Da bo kvaliteta zraka v vašem vozilu vedno na najvišjem nivoju, smo vam zagotovili 40% popust na menjavo in nakup originalnih kabinskih filtrov. 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

40 % popust na nakup originalnih kabinskih filtrov lahko izkoristite le imetniki kartic ugodnosti PGC (Volkswagen Card, ŠKODA Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo tukaj.

Kdaj zamenjati kabinski filter?

Vsak dobro delujoči kabinski filter ustrezno preprečuje udor cvetnega prahu, bakterij, prahu in izpušnih plinov ter vam tako neprestano zagotavlja čist zrak v vozilu. Kljub temu pa se ta čez čas lahko zamaši in ga je takrat potrebno zamenjati. Ko opazite neprijeten vonj v potniški kabini oziroma v vašem avtomobilu prihaja do prekomerne zarositve vetrobranskega stekla, obiščite najbližji pooblaščeni servis, kjer vam bodo strokovnjaki starega po potrebi zamenjali z novim.
 

Ostale ugodnosti

Na poti Na cilju
10% popust na namestitev v Hotelu Bled Rose
10% popust na namestitev v Hotelu Bled Rose

Privoščite si oddih in izkoristite ugodnejšo namestitev v dizajnerskem hotelu Bled Rose.

Preberite več
Na cilju
WOOP!
WOOP!

V WOOP!-u zabave nikoli ne zmanjka, zato smo vam v sodelovanju z WOOP!-om pripravili kar 20% popust na nakup vstopnic za vse njihove lokacije in vse njihove atrakcije.

Preberite več
Na cilju
WOOP! Glow golf
WOOP! Glow golf

20 % popust na redne cene vstopnic za WOOP! Glow golf.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti