Počitniška hiša Kosobrin

Počitniška hiša Kosobrin

10 % popust na nočitev

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Oddih v Kranjski Gori

Počitniška hiša Kosobrin je s šestimi stanovanji v neposredni bližini Kranjske Gore, a malce umaknjena od mestnega vrveža, zato je idealno izhodišče za aktiven dopust ali pa umirjeno uživanje v bogati naravni in kulturni dediščini Julijskih Alp. Imetniki kartic PGC lahko nočitve v tej prijetni in udobni hiši najamete z 10 % popustom.  

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

10 % popust na nočitev lahko uveljavite ob vsakem obisku Počitniške hiše Kosobrin.  Ugodnost lahko uveljavljate le imetniki kartic PGC (Volkswagen Card, Škoda Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). Za uveljavljanje popusta pri plačilu storitev predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete v mobilni aplikaciji PGC na zavihku »Profil«. 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo TUKAJ.


Okusne domače slovenske jedi

Počitniška hiša Kosobrin se nahaja v neposredni bližini Brunarice Kosobrin, ki slovi po odličnih domačih jedeh in prijetnem domačem ambientu. Tudi stanovanja v hiši so zelo udobna, saj imajo štiri svojo lastno savno, dve stanovanji v mansardi pa imata galerijo z ležišči za 7 ljudi. Tu si lahko v miru odpočijete v čudovitem alpskem okolju, ali pa se podate na sprehode, kolesarjenje in druge aktivnosti v okolici Kranjske gore. 

Ostale ugodnosti

Moje vozilo Ostalo Na cilju
Uporaba naprednih asistenčnih sistemov
Uporaba naprednih asistenčnih sistemov

Preizkusite uporabo naprednih asistenčnih sistemov vašega avtomobila.

Preberite več
Na poti
Celotna ponudba kar 10% ugodneje
Celotna ponudba kar 10% ugodneje

Preberite več
Kam na izlet Na cilju
Ugodnejša NOMAGO potovanja
Ugodnejša NOMAGO potovanja

Imamo idejo kam na izlet...

Preberite več
Poglej vse ugodnosti