Novi brisalci, jasen pogled na cestišče

Novi brisalci, jasen pogled na cestišče

Redno skrbite za menjavo brisalcev na vašem vozilu? Strokovnjaki opozarjajo, da se tudi brisalci čez čas obrabijo in jih je priporočljivo zamenjati.

Veljavno do: 31. 12. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Kdaj ste na zadnje zamenjali brisalce na vašem vozilu? Strokovnjaki priporočajo, da brisalce zamenjamo vsako leto oziroma tedaj, ko opazimo, da brisalci puščajo črte, škripljejo  ali preskakujejo. Da bodo tudi vaši delovali brezhibno, smo vam na izbranih pooblaščenih servisih omogočili ugodnejši nakup metlic ali setov brisalcev. 

Brisalci so nepogrešljiv pripomoček za vsakega voznika, sploh v jesensko-zimskem času, saj skrbijo za jasno vidljivost na vozišče in posledično zmanjšajo tveganje za nastanek nezgod. Zamenjajte dotrajane brisalce in prihranite. Ob predložitvi vaše kartice ugodnosti vas namreč čaka 30 % popust na nakup metlic ali setov brisalcev. 
 
Pogoji uveljavljanja ugodnosti

30 % na nakup metlic ali setov brisalcev lahko uveljavljate le imetniki kartic PGC (Volkswagen Card, Škoda Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). Za uveljavljanje popusta pri plačilu storitev predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete v mobilni aplikaciji PGC na zavihku »Profil«. 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo TUKAJ.
 
Kdaj zamenjati brisalce? 

Redno skrbite za vzdrževanje vozila, a pozabite na brisalce? Strokovnjaki opozarjajo, da se tudi brisalci čez čas obrabijo in jih je treba zamenjati. Ob tem priporočajo, da servis brisalcev opravite najmanj enkrat letno oziroma ko opazite, da brisalci ne dohajajo z brisanjem, preskakujejo, škripajo ali puščajo črte na steklu. Le tako se boste izognili naporni in nevarni vožnji ter poškodbam vetrobranskega stekla. Življenjsko dobo brisalcev lahko podaljšate tudi z vzdrževanjem čistega vetrobranskega stekla in parkiranjem avtomobila v garažni hiši, kjer gumice brisalcev niso izpostavljene zunanjim vremenskih vplivom.

Ostale ugodnosti

Moje vozilo Ostalo Na poti
Operi avto v samopostrežni Avtopralnici Avtoline!
Operi avto v samopostrežni Avtopralnici Avtoline!

Izreden 5% popust na vse že znižane pakete žetonov za pranje vozila.

Preberite več
Kam na izlet Na cilju Ostalo
Ugodnejša vstopnina v Pustolovski park Geoss
Ugodnejša vstopnina v Pustolovski park Geoss

Preizkusite svoje spretnosti v Pustolovskem parku Geoss z 20 % popustom pri nakupu vstopnic.

Preberite več
Na cilju
Ugodna plovba po Ljubljanici
Ugodna plovba po Ljubljanici

Izkoristite 20 % popust za 45-minutno plovbo po reki Ljubljanici z Barko Ljubljanica.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti