Novi brisalci, jasen pogled na cestišče

Novi brisalci, jasen pogled na cestišče

Redno skrbite za menjavo brisalcev na vašem vozilu? Strokovnjaki opozarjajo, da se tudi brisalci čez čas obrabijo in jih je priporočljivo zamenjati.

Veljavno do: 30. 06. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Kdaj ste na zadnje zamenjali brisalce na vašem vozilu? Strokovnjaki priporočajo, da brisalce zamenjamo vsako leto oziroma tedaj, ko opazimo, da brisalci puščajo črte, škripljejo  ali preskakujejo. Da bodo tudi vaši delovali brezhibno, smo vam na izbranih pooblaščenih servisih omogočili ugodnejši nakup metlic ali setov brisalcev. 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

Imetniki kartic PGC prihranite kar 30 % pri nakupu metlic ali setov brisalcev. 
 
Pogoji uveljavljanja ugodnosti

30 % popust na nakup metlic ali setov brisalcev lahko izkoristite le imetniki kartic ugodnosti PGC (Volkswagen Card, ŠKODA Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo tukaj
 
Kdaj zamenjati brisalce? 

Redno skrbite za vzdrževanje vozila, a pozabite na brisalce? Strokovnjaki opozarjajo, da se tudi brisalci čez čas obrabijo in jih je treba zamenjati. Ob tem priporočajo, da servis brisalcev opravite najmanj enkrat letno oziroma ko opazite, da brisalci ne dohajajo z brisanjem, preskakujejo, škripajo ali puščajo črte na steklu. Le tako se boste izognili naporni in nevarni vožnji ter poškodbam vetrobranskega stekla. Življenjsko dobo brisalcev lahko podaljšate tudi z vzdrževanjem čistega vetrobranskega stekla in parkiranjem avtomobila v garažni hiši, kjer gumice brisalcev niso izpostavljene zunanjim vremenskih vplivom.

Ostale ugodnosti

Na poti Na cilju
10% popust na namestitev v Hotelu Bled Rose
10% popust na namestitev v Hotelu Bled Rose

Privoščite si oddih in izkoristite ugodnejšo namestitev v dizajnerskem hotelu Bled Rose.

Preberite več
Na cilju
WOOP!
WOOP!

V WOOP!-u zabave nikoli ne zmanjka, zato smo vam v sodelovanju z WOOP!-om pripravili kar 20% popust na nakup vstopnic za vse njihove lokacije in vse njihove atrakcije.

Preberite več
Na cilju
WOOP! Glow golf
WOOP! Glow golf

20 % popust na redne cene vstopnic za WOOP! Glow golf.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti