Aktivno poletje na SUPu ali kajtu

Aktivno poletje na SUPu ali kajtu

Pri ekipi Bananaway lahko ugodneje kupite, si sposodite ali popravite opremo za SUPanje in kajtanje, z veseljem pa vas tudi pospremijo na prvih zaveslajih po vodni gladini.

Veljavno do: 30. 09. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Ugodnejša oprema in tečaj SUPanja
Bi se tudi vi radi naučili vedno bolj priljubljenega SUPanja? Ekipa Bananaway je pravi naslov. Pokazali vam bodo, kako stati in veslati na napihljivi deski in vam pomagali izbrati primerno opremo, ki jo znajo tudi strokovno vzdrževati. Imetnikom kartice PGC smo pri njih priskrbeli vrsto ugodnosti:

  • 10 % popusta na tečaj SUPanja
  • 10 % popust na izposojo opreme
  • 10 % popust na servis opreme
  • 5 % popust na vse izdelke v SUP trgovini  www.bananaway.si 
 
ZA AKTIVACIJO UGODNOSTI VPIŠITE KODO: PGC2023 


 
Pogoji uveljavljanja ugodnosti

Popuste pri Bananway lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti PGC (Volkswagen Card, Škoda Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). Popust pri nakupih v SUP trgovini bananaway.si ne veljajo na že znižane izdelke. Ugodnosti v SUP trgovini  www.bananaway.si ali v rezervacijskem sistemu za izposojo in tečaj so vam na voljo z vpisom kode PGC2023 pri zaključku nakupnega postopka. 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.

 
Popolna sprostitev v naravi

Bananaway spreminja suparje v samozavestne raziskovalce, ki znajo samostojno načrtovati zanimive SUP ture avanture in raziskujejo svet na zelen, trajnosten način. Supanje v Sloveniji aktivno razvijajo že 10 let in so #1 naslov za nakup kvalitetne sup opreme, izvedbo sup tečajev, teambuildingov ter avanturističnih, suparsko obarvanih izletov in potovanj za aktivne.  

Supanje ni le priljubljena oblika rekreacije, to je način življenja, ki ne pozna telesnih ali starostnih omejitev. Z napihljivo desko in veslom lahko lahkotno drsite po gladini jezer, rek in morja ter raziskujete skrite kotičke obale, ki vam sicer niso dostopni. Supanje je zelo pomirjujoče, z njim pa lahko porabimo tudi več kalorij kot med hojo, tekom in plavanjem. Prve zavesljaje na SUPu je dobro narediti pod budnim očesom inštruktorja, ki vam bo pokazal pravilno tehniko, nato pa lahko že začnete razmišljati o svoji SUP opremi.  

Ostale ugodnosti

PGC servis Moje vozilo
Suvereni na poti z novimi zavorami.
Suvereni na poti z novimi zavorami.

Zavore so popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila, vendar se sčasoma vseeno obrabijo. Ko opazite, da je zavorna pot vašega vozila daljšala, je potrebno ukrepati.

Preberite več
PGC servis Moje vozilo
Novi brisalci, jasen pogled na cestišče
Novi brisalci, jasen pogled na cestišče

Redno skrbite za menjavo brisalcev na vašem vozilu? Strokovnjaki opozarjajo, da se tudi brisalci čez čas obrabijo in jih je priporočljivo zamenjati.

Preberite več
PGC servis
PGC in Porsche Inter Auto - nakupujte ugodneje
PGC in Porsche Inter Auto - nakupujte ugodneje

V spletni trgovini Porsche Inter Auto s PGC kartico nakupujte ceneje.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti