10% popust na namestitev v Hotelu Bled Rose

10% popust na namestitev v Hotelu Bled Rose

Privoščite si oddih in izkoristite ugodnejšo namestitev v dizajnerskem hotelu Bled Rose.

Veljavno do: 31. 12. 2024

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Oddih v oazi udobja na Bledu
Če prisegate na aktivne počitnice ali pa bi si radi privoščili umirjen oddih, boste v dizajnerskem hotelu Bled Rose našli udobje, ki ga potrebujete.  Ker vam privoščimo razvajanje ob prelepem alpskem jezeru, smo za vas pripravili stalno ugodnost: 10 % popust na nastanitev v hotelu Bled Rose po veljavnem ceniku.
Za koriščenje popusta ob plačilu nastanitve v hotelu Bled Rose predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete na zavihku Profil mobilne aplikacije Porsche Group Card.
Pogoji uveljavljanja ugodnosti
10 % popust na nastanitev v Bled Rose Hotelu po veljavnem ceniku lahko uveljavite le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bo obračunan ob plačilu nastanitve s predložitvijo kartice ugodnosti ali digitalne kartice ugodnosti.
Poleg cene nastanitve vam bosta obračunani še obvezni plačili turistične takse (3,13 EUR za odraslo osebo in 1,56 EUR za otroke od 7. do 18. leta starosti) in prijavnina (1 EUR), za kateri ni možno uveljavljati ugodnosti.
Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«
Aktivnosti na Bledu in bližnji okolici
Blejsko jezero je s svojim otokom in gradom, ki se dviga strmo nad njim, zagotovo najbolj znana in priljubljena slovenska znamenitost. Njegove naravne lepote so tudi neizčrpen vir navdiha za vse ljubitelje rekreacije in razburljivih doživetij. Nekaj idej, kako preživeti oddih na Bledu vam predstavljamo v članku na naši spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi aktualne ugodnosti za imetnike PGC kartic ugodnosti.

Ostale ugodnosti

PGC servis
Metlice in seti brisalcev za vaše vozilo
Metlice in seti brisalcev za vaše vozilo

Izkoristite 30 % popust pri nakupu metlic ali setov brisalcev

Preberite več
PGC servis Moje vozilo
Ponovno zadihajte svež zrak v vozilu
Ponovno zadihajte svež zrak v vozilu

Vsak dobro delujoči kabinski filter ustrezno preprečuje udor cvetnega prahu, bakterij, prahu in izpušnih plinov ter vam tako neprestano zagotavlja čist zrak v vozilu.

Preberite več
PGC servis Moje vozilo
Samozavestno v zavoje z novimi zavorami
Samozavestno v zavoje z novimi zavorami

Izkoristite 30 % popust na nakup originalnih zavornih oblog ali kolutov.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti