Znanilci sprememb že 30 let

Znanilci sprememb že 30 let

Podjetje Porsche Slovenija bo v letošnjem letu praznovalo 30 let delovanja. Smo lojalni partner za vrhunsko mobilnost, tudi v časih, ko se korenito spreminja avtomobilski svet. Odločni smo, da bomo takšni tudi ostali. E-mobilnost je naša zaveza za odgovorno prihodnost.

Podjetje Porsche Slovenija je v letošnjem letu praznovalo 30 let delovanja. Smo lojalni partner za vrhunsko mobilnost, tudi v časih, ko se korenito spreminja avtomobilski svet. Odločni smo, da bomo takšni tudi ostali. E-mobilnost je naša zaveza za odgovorno prihodnost. Sodobne vrhunske mobilnosti v prihodnosti ne bo brez upoštevanja pomembnega načela, ki kaže našo dolgoročno odgovornost do naravnega okolja. Na elektriki zasnovani pogoni vozil so zgodovinski odgovor in znanilci pomembnih sprememb. Cilj celotne Skupine Volkswagen je jasen: postati vodilni ponudnik električne, digitalizirane mobilnosti. Začelo se je izjemno pomembno obdobje, ki se ga v podjetju Porsche Slovenija zavedamo in zato intenzivno razvijamo nove kompetence, storitve in ponudbo, ki podpira e-mobilnost. 

 
Razvojna rast z domačimi partnerji 

Vizije ne moremo uresničiti sami, brez zanesljivih partnerjev ter njihovega znanja in izkušenj. Našli smo jih doma, v Sloveniji, in na to smo upravičeno zelo ponosni. 

  • Pametne polnilnice za električne avtomobile in zaledni sistem za njihovo upravljanje znamki MOON zagotavljajo v podjetju Etrel, v katerem razvijajo sisteme pametnega polnjenja električnih vozil in programske rešitve za upravljanje polnilne infrastrukture. 
  • Hranilnik električne energije POWER smo razvili skupaj s podjetjem TAB Mežica, ki je znano po trajnih, zmogljivih in inovativnih baterijah za industrijska, osebna in tovorna vozila ter po inovativnih rešitvah za shranjevanje energije v sistemih, ki potrebujejo stalno in neprekinjeno oskrbo z energijo. 
  • Sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje, s katerim skupaj spreminjamo odnos do rabe energije in sooblikujemo trajnostno prihodnost, so razvili v podjetju Amibit
  • Za montažo proizvodov iz ponudbe znamke MOON skrbijo v podjetju Elnet
  • Pri podjetju Lumar so opremo MOON vključili v svojo ponudbo, tako da je mogoče njihove hiše, ki ob minimalnem obremenjevanju okolja ponujajo maksimalno bivalno ugodje, naročiti z že vgrajeno polnilnico, sončno elektrarno in hranilnikom. 
 

Vse na enem mestu 

Porsche Slovenija vas na poti v bolj zeleno in racionalnejšo prihodnost podpira s celovito ponudbo, kakršne nima nobeno drugo podjetje v Sloveniji. Na eni strani je tu bogata paleta električnih in elektrificiranih vozil skupaj z ugodnim financiranjem in servisnimi storitvami, na drugi pa celota izdelkov in storitev znamke MOON. Ta obsega tako raznoliko ponudbo polnilnic za domačo in poslovno rabo kot razvejano mrežo javnih polnilnic MOON charge, kot tudi sončne elektrarne, hranilnike električne energije in sistem za optimalno upravljanje energije v vašem objektu, s katerim boste že danes pripravljeni na spremembe, ki se na trgu električne energije obetajo v bližnji prihodnosti. 

Seveda pa boste pri nas našli tudi strokovnjake s posluhom za vaše želje, ki vam bodo znali svetovati in pripraviti rešitve za vaše konkretne potrebe, pa naj gre za stavbo vašega podjetja, hotel, ki bi rad šel v korak s časom, ali občino, ki se zaveda svoje vloge v zelenem prehodu. Porsche Slovenija bo z vami od prvega nasveta do izvedbe vseh postopkov, montaže in vzdrževanja. 

Našo celovito ponudbo boste našli združeno na enem mestu. Obiščite nas na spletni strani Vrhunska e-mobilnost, bogati z najrazličnejšimi aktualnimi vsebinami in odgovori na vaša vprašanja. 

Z veseljem bomo v prihodnost stopili skupaj z vami.