Zakaj izbrati naš pooblaščeni servis?

Zakaj izbrati naš pooblaščeni servis?

Kaj so ključni razlogi, zakaj bi vaše vozilo peljali na pooblaščeni servis iz pooblaščene servisne mreže Porsche Slovenija? Pooblaščeni servis ima zahtevno nalogo – izpolniti visoka pričakovanja tovarne in uvoznika znamke vašega vozila.

Lastniki vozil se morajo zavedati, da ni vseeno, komu zaupajo servis vozila. Razlika med pooblaščenim in nepooblaščenim serviserjem je, hočemo ali nočemo verjeti, resnično ogromna. Predvsem je izbor serviserja odločilen za dolžino življenja avtomobila. Da o večjih stroških zaradi težav, ki se pojavijo zaradi nepravilnega servisiranja, ne izgubljamo besed.

Avtomobilska industrija napreduje z neverjetno hitrostjo, avtomobili so vedno bolj zanesljivi, predvsem zaradi vseh naprednih tehnologij in materialov. In tukaj se zaplete. Znanja za razumevanje napredne tehnologije in dela z novodobnimi materiali se lahko nauči samo nekdo,

ki ima dostop do vseh informacij proizvajalca, torej samo mehaniki v pooblaščenih servisih. Za vse druge so ti podatki nedostopni. In zaradi vsega naštetega lahko rečemo, da so za dobrobit vašega vozila časi domačih mehanikov počasi mimo.

Spodaj smo nanizali ključne razloge, zakaj torej vaše vozilo peljati na pooblaščeni servis iz servisne mreže Porsche Slovenija:

Pooblaščeni servis ima zahtevno nalogo – izpolniti visoka pričakovanja tovarne in uvoznika znamke vašega vozila. Razlogov za izbiro pooblaščenega servisa je torej veliko.

Na pooblaščenem servisu bodo za vaše vozilo poskrbeli strokovno usposobljeni in šolani strokovnjaki s strani proizvajalca vozila, ki do potankosti poznajo vozila. Vanje vgrajujemo izključno originalne rezervne dele.

  • Mehaniki na pooblaščenih servisih imajo večkrat na leto izobraževanja s strani dotičnih avtomobilskih znamk (Audi, Volkswagen, ŠKODA, SEAT, CUPRA in Volkswagen Gospodarska vozila) in je zato njihova širina znanja izredno velika. Imajo tudi dostop do informacijskega sistema proizvajalca, dnevno osvežen katalog vseh rezervnih delov, ki so najbolj primerni za določeno vozilo, in imajo zato natančna navodila o samih postopkih servisiranja.
  • Materiali, ki so uporabljeni, so originalni, so torej narejeni s strani proizvajalca, so veliko bolj kvalitetno izdelani in imajo dveletno garancijo.
  • Diagnostična oprema je najnovejša in strokovna, priporočena s strani proizvajalca avtomobilske znamke (Audi, VW, ŠKODA, SEAT, CUPRA in VW Gospodarska vozila) in zato redno posodobljena, torej ne dopušča nobenih napak pri popravilih. V nobenem primeru se namreč ne sme zgoditi, da bi pri kalibraciji kamer, senzorjev in vseh varnostnih sistemov naredili kakšno napako. Napačno nastavljen avtomobil lahko namreč ogrozi življenja potnikov. Seznam vseh pooblaščenih servisov za vozila znamk Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT, CUPRA in Volkswagen Gospodarska vozila najdete tukaj.

kartico PGC imate številne ugodnosti pri vseh partnerjih in pooblaščenih serviserjih Porsche Slovenija. Če še nimate kartice, si jo lahko uredite tukaj.

  • Vsak avtomobil je obravnavan po natančnih standardih in priporočilih tovarne vašega vozila, kar je zagotovilo za njegovo pravilno in varno delovanje. Poleg tega servisiranje na pooblaščenih servisih lastnikom prinaša še druge prednosti in ugodnosti. Med drugim so to storitve Asistence Porsche Slovenija, ki so nepogrešljive v primeru okvare ali prometne nezgode.
  • Izključno pooblaščeni servisi lahko opravijo garancijska popravila in popravila izven garancijske dobe, če pride do večjih tehničnih napak, ki niso krivda lastnika avtomobila. Pri vsakem posegu na pooblaščenem servisu dobite dveletno garancijo na delo in vgrajene nadomestne dele ter brezplačno asistenco v primeru okvare ali drugih težav na cesti. To pomeni, da ko vozilo obstane na cesti, pokličete asistenčno vozilo, ki pride po vas in vaš avtomobil. Če potrebujete nadomestno vozilo, vam ga tudi zagotovimo.
  • Posodobitev programske opreme je nekaj, na kar se vozniki šele navajajo in se zato ne zavedajo, kako pomembno je, da je ta posodobljena. Sodobni avtomobili imajo tudi veliko elektronike, zato so tu še vse posodobitve, ki jih je tovarna pripravila za vsako konkretno vozilo. Posodobitve v avtomobilu namreč vplivajo na boljše delovanje celotnega sistema, boljše zaznavanje napak, predvsem pa vaše vozilo nadgrajujejo z najnovejšimi izboljšavami.

Posodobitve se seveda ne da opraviti nikjer drugje. Za vsako številko šasije vozila so predvidene določene posodobitve elektronike in brez originalnega testerja tega ni mogoče zagotoviti.

Srečno vožnjo.

Vaš PGC