Velika nagradna igra PGC

Velika nagradna igra PGC

Poseben dan in posebna številka. Sporočamo, da je program ugodnosti Porsche Group Card dosegel pomemben mejnik. Prestopili smo zlato mejo 100.000 imetnikov kartice, zato bomo vas imetnike kartice PGC in tudi tiste, ki se boste sedaj odločili za pridobitev kartice, nagradili s številnimi nagradami. Oznanjamo pričetek PGC obdarovanja!

100.000 imetnikov PGC kartice!

Danes je poseben dan. Sporočamo, da je program ugodnosti Porsche Group Card dosegel pomemben mejnik. Prestopili smo zlato mejo 100.000 imetnikov kartice! Vsem našim imetnikom kartice smo neizmerno hvaležni za podporo in zvestobo. Ta dosežek je dokaz trdega dela, predanosti naše ekipe ter vrednosti in ugodnosti, ki jih ponuja PGC. Nenehno si prizadevamo izboljšati in obogatiti ponudbo, da bi bila PGC še bolj privlačna za naše stranke, da bila ponujala nekaj za vsakogar.

Posebna zahvala gre vam, imetnikom kartic, da ste se odločili za nas in s tem omogočili ta mejnik.


Toda naša zaveza imetnikom kartic ugodnosti se tu ne konča. Nenehno iščemo načine za izboljšanje naše ponudbe in inovacij na področju lojalnosti, zato  smo vedno odprti za predloge ter povratne informacije. Cilj PGC je sodelovati z najboljšimi ponudniki v različnih panogah, pripravljati in ponuditi uporabne ter zanimive vsebine, zato da lahko imetnikom kartic ponujamo najboljše ter tako postanemo vaš najljubši sopotnik.

Veselimo se nadaljnjega zagotavljanja ekskluzivnih ugodnosti in poučnih ter informativnih vsebin.


Velika nagradna igra PGC

Zaradi posebnega mejnika bomo vas imetnike kartice PGC in tudi tiste, ki se boste sedaj odločili za pridobitev kartice, nagradili s številnimi nagradami, ki jih bomo podarjali vse do konca marca 2023. Da ne boste zamudili priložnosti vam svetujemo, da nam sledite na družbenih omrežjih Instagram, Facebook in Tik Tok, kjer vas bomo obveščali o aktualnih nagradnih igrah.

Nagradna igra Popoln vikend s PGC

Nagradna igra se je 16. 2. 2023 zaključila. Srečni nagrajenec je Žiga, ki bo nagrade lahko izkoristil za popolna vikend doživetja s PGC. Iskrene čestitke!

Vse, ki vam v tej nagradni igri sreča ni bila naklonjena vabimo, da nam še naprej sledite na naših družbenih omrežjih Instagram, Facebook in Tik Tok, saj bomo že kmalu objavili novo nagradno igro v kateri lahko znova sodelujete.


Kako do PGC kartice?

Na spletni strani si jo enostavno izdelate sami. Kartico prejmete na vaš naslov, z uporabo kartice ter koriščenjem ugodnosti pa lahko pričnete že takoj, saj vam je znotraj mobilne aplikacije PGC (Android, iOS) takoj na voljo tudi digitalna kartica. 

Kartico lahko pridobi vsak, ne glede na znamko vozila, ki ga vozite.


Kot lastnik kartice PGC ste nam pomagali doseči res izjemen mejnik – 100.000 imetnikov! Hvaležni smo za vašo podporo in zvestobo.

Vaš najljubši sopotnik.

PGC


ARHIV NAGRADNIH IGER:

Nagradna igra Popoln vikend s PGC -2 - ZAKLJUČENA

Nagradna igra se je 9. 2. 2023 zaključila. Srečna nagrajenka je Maja, ki bo nagrade lahko izkoristil za popolna vikend doživetja s PGC. Iskrene čestitke!  

Nagradna igra Popoln vikend s PGC -1 - ZAKLJUČENA

Nagradna igra se je 2. 2. 2023 zaključila. Srečni nagrajenec je Žane Planinšek, ki bo nagrade lahko izkoristil za popolna vikend doživetja s PGC. Iskrene čestitke!  

Nagradna igra PGC & Gremo jest - ZAKLJUČENA

Nagradna igra se je 22. 1. 2023 zaključila. Srečni nagrajenec se bo lahko razvajal v čudovitem Hotelu Tri lučke, na vinorodnem območju Sremič, ki se razteza nad Krškim. Iskrene čestitke!