Vedno čist prtljažnik

Vedno čist prtljažnik

Zakaj in kdaj vse potrebujete prtljažno oblogo?

Pester življenjski slog in vedno poln avtomobilski prtljažnik. Od zvrhano polnih trgovinskih vreč, potovalnih torb in nahrbtnikov do komaj zapetih kovčkov. Spet naslednjič v njem prevažamo težko orodje, gospodinjske odpadke in druge materiale.Ali pa vanj komaj stlačimo otroški voziček, kolo in športno opremo za izlet. Ob takšni raznolikosti je vzdrževanje čistoče našega prtljažnega prostora pravi izziv.Da bo vaš prtljažnik vedno kot nov in pripravljen na nov tovor, si omislite priročno oblogo za prtljažnik. Enostavno odstranljiva gumijasta podloga ščiti prtljažnik pred vdorom tekočin in umazanijo, vaše vozilo pa ohranja dlje časa brezhibno.Tovrstne podloge so izdelane po natančnih merah, zato se bodo popolnoma prilagodile zadnjemu delu vašega vozila in ga ščitile pred morebitnimi odrgninami in praskami. Zakaj in kdaj vse potrebujete prtljažno oblogo?

Prtljažnik poln zimskih radosti

Zima je najbolj čudovita, ko jo preživljamo na snegu. A izleti na bližnje sankališče ali smučišče lahko postanejo z vso športno opremo pravi zalogaj. Smuči ali deske, smučarski čevlji, palice in ne pozabite sank za vaše najmlajše. Potem so tu še čelade, očala, rezervne nogavice in vsa ostala oprema, ki jo spravite v prtljažnik. Vaše smuči so sveže s servisa in odlično ste pripravljeni na novo sezono. Ko pa se že pošteno utrudite, je čas da premočeno opremo pospravite nazaj v avto in se odpravite proti domu. Če ne želite, da vaš prtljažnik postane blaten in moker, vanj vstavite gumijasto korito. To bo zadržalo lužo stopljenega snega pred neredom v vašem prtljažniku –enostavno jo odlijete in prtljažnik je kot nov.

Izleti z vašim psom

Naše kosmatince na štirih tačkah imamo neizmerno radi, a vsi se zavedamo, da po dolgem sprehodu z njimi naš prtljažnik še nekaj časa ne bo čist. Sprehod je namreč uspešen takrat, ko je kuža že pošteno zadihan, vsaj malo blaten, iz gobčka pa mu kaplja deževnica iz ogromne luže, kjer se je odžejal. Če se mora vaš prtljažnik hitro preleviti od nedeljskega izleta do ponedeljkovih opravkov je prtljažna podloga kot nalašč za vas.

Babičina shramba

Od babice nihče ne odide praznih rok.Skoraj vedno nas opremijo z zvrhano polnimi vrečami ljubezni.Kot bi mignil naš prtljažnik napolnijo z domačimi pridelki iz njihovega vrta. Ogromna vreča krompirja in čebule, košara jabolk, domača solata in ostala sveže nabrana zelenjava. Še dobro, da ste dan prej otresli vašo prtljažno oblogo in je vse čisto in pripravljeno za babičino ozimnico.

Delovna akcija

Prenavljanja in domačih projektov se radi lotevamo sami, saj najbolje vemo, kaj si želimo, prav tako pa je občutek, ko nekaj ustvarimo sami, neopisljivo boljši. A z veliko dela se naš prtljažnik hitro napolni z orodjem, materiali in vso ostalo opremo. Še posebej nas je strah, da ostro orodje ne bo poškodovalo ali popraskalo notranjosti našega avta. S prtljažno oblogo ste lahko mirni, saj bo vaš jekleni konjiček od znotraj zaščiten in še v minuti čist.

Vožnja z otroki 

Prtljažna obloga je kot nalašč narejena za starše, ki se z majhnimi otroki pogosto lahko počutijo,kot da je čiščenje za malčki sizifovo delo. S hitro odstranljivo gumijasto podlogo boste v zadnjem delu avta lahko prevažali vse od blatnih vozičkov, poganjalčkov in skirojev, malčka pa boste v njem lahko tudi previli in preobleki. Kakršenkoli nered, ki ga bo ustvaril v tem kratkem času pa enostavno pobrisali ali otresli.