Vaše vozilo je s PGC Vedno vredno

Vaše vozilo je s PGC Vedno vredno

Leta na vašem vozilu so le številka.

Servisni paketi Vedno vredno

Z vašo PGC kartico lahko veliko prihranite pri vašem vozilu, a ne na račun kakovosti.

Če je vaš jekleni konjiček vaš zvesti spremljevalec na vseh vožnjah že vsaj 4 leta, si zasluži le najboljše. Da bi tudi v prihodnje udobno in varno potovali, smo vam pripravili paketne ponudbe po varčnih cenah za popravilo in vzdrževanje.

Z varčevalnimi paketi boste privarčevali, hkrati pa boste poskrbeli, da bo vaše vozilo kljub višji starosti primerno vzdrževano in varno na cesti.

Vzdrževanje vozila po ugodni ceni

Poštene in pregledne cene so za nas prav tako pomembne kot visoka kakovost naših storitev. Naši Vedno vredno paketi za modele starejše od 4. let zato vključujejo vse: kakovostne originalne dele in delo naših servisnih specialistov pod atraktivnimi pogoji.

Odkrijte naše ugodne servisne in vzdrževalne ponudbe za modele vozil starejših od 4 let: servisni pregled z menjavo olja, zavore, blažilniki, zobati jermeni, svečke in še mnogo več.

V vaše vozilo bodo vgrajeni le originalni rezervni deli, na katere imate tudi dvoletno garancijo. Z uporabo originalnih nadomestnih delov in vgradnjo bo vaše vozilo še dolgo ohranilo vrednost in originalno kakovost.

Dodatni prednosti vzdrževanja vašega vozila na pooblaščenem servisu s paketi Vedno vredno sta še: 2-letno jamstvo na vgrajene originalne dele in delo ter brezplačna Asistenca Porsche Slovenija.

Vedno Vredno in PGC

Unovčitev paketov je mogoče samo ob predložitvi vaše PGC kartice (Volkswagen Card, Audi Card, SEAT Card, Škoda Card, Volkswagen gospodarska vozila Card in Porsche Group Card).

Več informacij in ponudb prejmete pri vašem izbranem servisnem partnerju vašega vozila. Prebrskajte servisne pakete za izbrane znamke in modele in s pomočjo svetovalca izberite paket, ki vam najbolj ustreza.

Kaj so servisni paketi Vedno vredno?

Servisni paketi Vedno vredno so posebne cenovno ugodne ponudbe, ki so namenjene za vzdrževanje vozil starejših od štirih let in vključujejo originalne nadomestne dele za vse znamke ter vgradnjo. Obseg ponudbe med drugim zajema:

- servisni pregled z menjavo olja,

- menjava zavornih elementov (tj. koluta in obloge),

- menjava zobatega jermena,

- menjava črpalke hladilne tekočine.

Kaj se šteje kot "več kot 4 leta staro vozilo"?

Prva registracija vozila določa starost vozila. Če je vaše vozilo starejše od 4 let, lahko koristite ugodnosti servisnih paketov Vedno vredno.