Še več javnih električnih polnilnic MOON charge

Še več javnih električnih polnilnic MOON charge

Mrežo polnilnic MOON charge za polnjenje električnih vozil smo razširili z novima polnilnicama v občini Grosuplje. V MOON charge mreži je trenutno že več kot 340 hitrih DC in klasičnih AC polnilnic postaj, ki voznikom električnih vozil zagotavljajo brezskrbno vožnjo po Sloveniji in Hrvaški.
Podjetji Pan Jan in Porsche Finance Group sta v Grosuplju združili moči in postavili dve novi MOON charge polnilnici električnih avtomobilov. Okoliški prebivalci, ki se že vozijo s pogonom na električno energijo, ju bodo lahko uporabljali brezplačno.
MOON charge sistem za polnjenje električnih vozil trenutno omogoča uporabo več kot 250 polnilnih postaj v Sloveniji in na Hrvaškem, s kartico MOON charge pa vozniki lahko uporabljate tudi evropsko mrežo ultrahitrih polnilnic Ionity, polnilnice mreže Hrvatski Telekom in polnilnice Gremo na elektriko. Polnjenje bo kmalu omogočeno tudi pri več roaming partnerjih v sosednjih in drugih evropskih državah.
Storitev MOON charge lahko uporabljate s plačilno kartico PGC. Pridobite jo brezplačno, ne glede na znamko vašega vozila, zanjo tudi ni treba plačevati članarine. Uporaba MOON charge storitev vam bo obračunana mesečno. Kartico lahko naročite na spletni strani PGC, zanjo pa lahko zaprosite tudi v eni od prodajaln ali servisov v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Porsche Slovenija, kjer jo lahko uporabite tudi za obročno plačevanje izdelkov in storitev. S plačilno kartico PGC se registrirate v spletni ali mobilni aplikaciji MOON charge, nato se z njo ali aplikacijo na mobilnem telefonu prijavite na polnilnici in že lahko polnite baterije svojega električnega avtomobila. V aplikaciji lahko pregledujete tudi zemljevid prostih polnilnic ter polnjenja in porabo.