E-skiroji Bird

E-skiroji Bird

Novi časi in priložnost za nove oblike potovanja. Visoko kakovostni materiali in neprimerljiva zmogljivost. Napredna tehnologija, ki narekuje trende prihodnosti.

Visoko zmogljivi e-skiro Bird One in zložljivi e-skiro Bird Air

Novi časi in priložnost za nove oblike potovanja. Visoko kakovostni materiali in neprimerljiva zmogljivost. Napredna tehnologija, ki narekuje trende prihodnosti.

Inovativna blagovna znamka Bird iz sončne Kalifornije. Prvo podjetje na svetu, ki je uvedlo izposojo e-skirojev in danes deluje na skoraj 200 trgih po svetu ter je tako med vodilnimi podjetji, ki delujejo na področju mikromobilnosti. Bird One je izjemen in izstopajoč model e-skiroja že zaradi samega dosega do kar 40 km. Je e-skiro, ki je bil ustvarjen z željo, da zadovolji potrebe najbolj zahtevnih kupcev. 

Dovršen dizjan, sofisticirane barve, visoko kakovostni materiali, trdne gume, ki z lahkoto premagujejo razgiban teren in so odporne na predrtje, skrita električna napeljava in drugi premišljeni detajli. Vse to in druge izjemne lastnosti Bird One modela so razlog, da je ta e-skiro eden izmed najbolj zaželenih na tržišču. Pri snovanju električnega skiroja Bird One prav nič ni bilo prepuščeno naključju.

Bird Air je električni skiro, ki takoj fascinira s svojim unikatnim dizajnom. Visoko kakovostni materiali, izjemna praktičnost, kompaktnost in funkcionalne lastnosti pa bodo prepričali tudi najbolj zahtevne. Tudi ta ima skrito električno napeljavo, kar pomeni, da so vse žice skrite v notranjost, kar zagotavlja lepši in bolj dovršen videz ter prednost iz vidika varnosti, saj ni motilcev na ogrodju, v katere bi se lahko zapletli. Je popolno prevozno sredstvo, ki se povsem prilega sodobnemu načinu življenja.

Omogoča enostaven in hiter način potovanja, ki je popolna alternativa potovanju z avtomobilom. Upravljanje s skirojem je enostavno in zanesljivo, hitrost se lahko vedno prilagodi želji voznika s pomočjo priročnega LED zaslona na krmilu, ki prikazuje tudi stanje baterije in omogoča prižiganje luči. Vožnja z e-skirojem je okolju bolj prijazna in pogosto manj zamudna. Prehitite prometne konice in potujte s skirojem Bird Air, ki omogoča prijetno in sproščeno vijuganje po mestnih ulicah!

Da se boste lahko lažje izognilli dnevnemu mestnemu vrvežu, smo vam v spletni trgovini Mali zakladi do konca avgusta 2022 priskrbeli ugodnost: 30 % popust na zelo kakovostne e-skiroje znamke Bird – prvo izbiro za poznavalce in ljubitelje sodobne urbane mobilnosti. Za koriščenje popusta uporabite promocijsko kodo.

Vaša koda za uveljavljanje popusta je: PGC-BIRD-30.

Vaš najljubši sopotnik PGC