Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samozavestno osvajajte poti z novimi zavorami.

Z originalnimi zavorami se bo vaše vozilo Volkswagen Gospodarska vozila varno ustavilo v vseh nepredvidljivih situacijah, saj so izdelane po meri vašega vozila in za največjo hitrost ter obremenitev vašega vozila.

Kljub originalni kakovosti se zavore čez čas obrabijo in jih je potrebno zamenjati. Ko opazite podaljšano zavorno pot vašega vozila, je priporočljivo, da strokovnjaki pregledajo zavorne elemente in jih po potrebi tudi zamenjajo.

Ugodnost velja od 1. 4. 2021 do 30. 6. 2021.

Vsi lastniki vozil starejših od 4. let, ki ste hkrati tudi imetniki kartice ugodnosti Volkswagen Card Gospodarska vozila ali Porsche Group Card, lahko vse do 30. 6. 2021 izkoristite kar 30 % popust na nakup originalnih zavornih oblog ali kolutov. Nakup lahko opravite v pooblaščeni mreži za vozila Volkswagen Gospodarska vozila v Sloveniji.

Preberite več »tukaj«

Pogoji koriščenja ugodnosti

30 % popust na nakup originalnih zavornih oblog ali kolutov lahko izkoristijo vsi lastniki vozil starejših od 4. let, ki so hkrati tudi imetniki kartice ugodnosti Volkswagen Card Gospodarska vozila ali Porsche Group Card. Popust bo obračunan ob nakupu na pooblaščenem servisu.

Naročite svojo kartico ugodnosti