16 % popust na nakup

16 % popust na nakup

V prodajalnah in spletni trgovini All4Kids izberite kakovostno opremo, igrače in oblačila za malčke po ugodnejši ceni.

Veljavno do: 31. 12. 2023

Za imetnike kartic ugodnosti
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
CUPRA
Volkswagen GV
Porsche
PGC
Kakovostna oprema za malčke

V prodajalnah na Partizanski cesti 57 in Gosposki ulici 25 v Mariboru ali v spletni trgovini All4Kids boste dobili kakovostno opremo, zabavne igrače in ljubka oblačila za vaše malčke. Izbirate lahko med avtosedeži uveljavljenih znamk, vozički, nosilkami, poganjalčki, kolesi, čeladami, oblačili, igračkami in raznovrstno drugo opremo za dom in potepanje. Imetnikom kartice PGC smo priskrbeli 16 % popust na celoten nakup v prodajalnah ali na spletu. 

Vaša koda za uveljavljanje popusta je: PGC.
 
Nakup lahko opravite v spletni trgovini all4kids.si ali v prodajalnah All4Kids na Partizanski cesti 57 in Gosposki ulici 25 v Mariboru. 
 
Pogoji uveljavljanja ugodnosti

16 % popust na celoten nakup v prodajalnah ali spletni trgovini All4Kids (s promocijsko kodo PGC) . Popust ne velja na blagovne znamke in izdelke: Cybex Platinum, Hiška postelja, darilni boni in Bugaboo. Popust lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti PGC (Volkswagen Card, Škoda Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). Za uveljavljanje popusta pri plačilu predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete v mobilni aplikaciji PGC na zavihku »Profil«. Popust vam bo obračunan ob predložitvi kartice PGC ali vpisu promocijske kode. Aktualni popusti se medsebojno ne seštevajo.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo TUKAJ.

 
Varno in udobno na potovanjih z malčki

Otroci spremenijo naša življenja pa tudi naše počitnice. Te zdaj zahtevajo malce več načrtovanja in boljšo organiziranost, saj moramo poskrbeti, da se bodo malčki dobro počutili v novem okolju, hkrati pa moramo misliti tudi na varnost. Dolge poti z avtomobilom bodo gotovo udobnejše s kakovostnimi otroškimi sedeži priznanih znamk, odkrivanje novih krajev pa zanimivejše z vozički in nosilkami, ki radovednežem omogočajo zvedavo opazovanje sveta okoli sebe. V ponudbi trgovin All4Kids najdete med drugim še lahka poletna oblačila, igračke in opremo za prve zamahe v morju in sredstva za zaščito otrok pred soncem. 

Ostale ugodnosti

PGC servis Moje vozilo
Prihranite ob nakupu obloge za prtljažni prostor
Prihranite ob nakupu obloge za prtljažni prostor

Obiščite pooblaščeni servis, kjer imetnike PGC kartice čaka 20 % popust pri nakupu obloge ali korita za prtljažnik.

Preberite več
Na cilju
HALO SUP - ugoden najem supov
HALO SUP - ugoden najem supov

Do 30. septembra lahko izkoristite 10% popust pri HaloSup.

Preberite več
Moje vozilo Ostalo Na poti
Operi avto v samopostrežni Avtopralnici Avtoline!
Operi avto v samopostrežni Avtopralnici Avtoline!

Izreden 5% popust na vse že znižane pakete žetonov za pranje vozila.

Preberite več
Poglej vse ugodnosti