Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 

Zapeljite se v svet kartinga

WOOP! Karting je eden najmodernejših karting centrov v Evropi, ki svojim obiskovalcem ponuja popolnoma novo doživetje kartinga.

Do novembra izkoristite kar 20 % popust na nakup vstopnice za WOOP! Karting in vstopite v svet kartinga, kot ga še ni bilo. Ugodnost velja vse do 31. 10. 2020.

Pogoji koriščenja ugodnosti

20% popust lahko izkoristijo vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Za koriščenje popusta ob plačilu na blagajni WOOP! Kartinga predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki je na voljo znotraj mobilne aplikacije Porsche Group Card, v zavihku »Profil«. Popust ne velja na že znižane ugodnosti in se med seboj ne seštevajo.

WOOP! Karting

Pod blagovno znamko WOOP! Karting je v Februarju 2020 v Ljubljani svoja vrata odprl eden najmodernejših karting centrov v Evropi, ki svojim obiskovalcem nudi popolnoma novo doživetje kartinga. Karting center je primeren tako za najmlajše voznike, ki se s starši ali sami prvič peljejo z gokarti, kot tiste, ki bi radi preizkusili popolnoma novo, večnivojsko progo in odpeljali svoj najhitrejši krog ali pa se preizkusili na GRAND PRIX turnirjih in vztrajnostnih dirkah.

Na kartodromu, dolžine nekaj manj kot 300 metrov, so na voljo najnovejši električni gokarti podjetja RIMO, ki omogočajo varno in adrenalinsko vožnjo tudi  najmlajšim voznikom, v dvosedih, od četrtega leta dalje ali samostojnih 'junior' gokartih od šestega leta dalje. Tisti starejši in hitrejši vozniki pa lahko ob posebnih priložnostih uživali tudi v zvoku V8 motorja.

Ker je varnost na prvem mestu, so na prizorišču vedno prisotni tudi dežurni profesionalni inštruktorji vožnje, nadzorniki proge in izkušeno karting osebje. Dirkalniki so varni, vozniki pa so opremljeni z vso potrebno varnostno opremo.

Več informacij

Naročite svojo kartico ugodnosti