Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 

Varno potapljanje z izkušenimi inštruktorji

Svet pod morsko gladino je poln pisanih živali, prostranih travnikov, nenavadnih bitij in celo zanimivih ostankov zgodovine. Spoznajte ga na začetnem tečaju potapljanja ali na spoznavnem potopu z ekipo Sub-net iz Pirana, pri kateri lahko imetniki kartice ugodnosti Porsche Group Card uveljavite 10 % popust. Ugodnost lahko izkoristite do 30. septembra.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

10 % popust na začetni tečaj potapljanja (redna cena je 280 EUR oziroma 500 EUR za individualni tečaj) ali na spoznavni potop za začetnike (redna cena je 90 EUR) lahko pri Sub-netu na Prešernovem nabrežju 24 v Piranu do 30. septembra uveljavljate vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Ob plačilu predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete v mobilni aplikaciji na zavihku »Profil«.

 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.

 

Potapljanje s poudarkom na varovanju okolja

Pred prvim potopom začetniki na 'suhem' spoznajo opremo, dihalno tehniko, podvodno komuniciranje in zakonitosti varnega potapljanja, del izobraževanja pa je namenjen tudi spoštljivemu odnosu do podvodnega okolja. S pomočjo izkušenih inštruktorjev se v bazenu najprej naučijo pripraviti opremo, dihanja pod vodo, signalizacije z rokami in dviga nazaj na površje. Ko vse to obvladajo, pa se lahko kontrolirano spustijo še v malce globje vode Piranskega zaliva na področju naravnega spomenika Rt Madona.

Naročite svojo kartico ugodnosti