Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Supanje osvaja svet

Supanje z veliko hitrostjo osvaja svet in postaja najbolj priljubljena vodna aktivnost. Izletnikovanje s supom in popolna sprostitev v naravi sta dva najpogosteje omenjena razloga, zaradi katerih se ljudje s supanjem ukvarjajo tudi izven poletnih mesecev.

Wasup je eden od začetnikov supanja v Sloveniji. Ponujajo svetovanje, testiranje, prodajo in servis za sup opremo. Imajo pa tudi svojo znamko sup desk.

Vaša koda za uveljavljanje popusta je: PORSCHE10

Pogoji uveljavitve ugodnosti

10% popust ob nakupu SUPov lahko na spletni strani WASUP s promocijsko kodo PORSCHE10 uveljavite le imetniki kartic ugodnosti PGC. Nakup SUP-a lahko opravite tudi v njihovi fizični trgovini z predložitvijo vaše kartice ugodnosti. Popust vam bo obračunan med postopkom nakupa, ob vpisu promocijske kode ali predložitve kartice.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«

SUPanje

Supanje oziroma stand up paddling je šport, pri katerem stojimo na sup deski, veslamo in drsimo po vodni gladini ter občudujemo naravo in okolico. Supanje se je v Sloveniji začelo pojavljati okoli leta 2010 in od takrat njegova priljubljenost samo še narašča, največji razcvet pa je supanje doživelo s predstavitvijo napihljive sup deske.
Za supanje ne potrebujete predznanja in posebnih priprav, le primerno opremo. Supanje je sproščujoča in zabavna aktivnost primerna tako za popolne začetnike kot za profesionalne športnike in seveda tudi za vse tiste vmes.

Najtežja izbira za začetnike supanja je nakup prve deske. Cene sup opreme so si zelo različne in se začnejo že pri nekaj evrskih stotakih, brez težav pa lahko presežejo tisočaka, neukemu očesu pa vse izgledajo zelo podobne.

Naročite svojo kartico ugodnosti