Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Varno na pot z novimi zavorami 

Z originalnimi zavorami Volkswagen bo vaše vozilo lažje kos nepredvidljivim situacijam na cestišču. Za brezskrbno vožnjo in večjo varnost na poti pripeljite vaše vozilo na pregled in menjavo zavor na pooblaščeni servis Volkswagen in izkoristite 30 % popust na nakup originalnih zavor in kolut, ki ga lahko unovčite do 31. 12. 2021.

 

Pogoji uveljavitve ugodnosti

30 % popust pri nakupu originalnih zavornih oblog in kolut lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust je možno unovčiti le na originalne zavorne diske in obloge za vozila, starejša od 4 let. Popust vam bo obračunan pri plačilu ob predložitvi kartice ugodnosti PGC.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo tukaj.

 

Kdaj zamenjati zavore?

Zavore so popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila, vendar se sčasoma vseeno obrabijo in jih je treba zamenjati. Ko opazite, da se je zavorna pot vašega avtomobila podaljšala, zavore pričnejo škripati ali pa vas o napaki v zavornem sistemu obvesti kontrolna lučka na armaturni plošči, je treba ukrepati. Zaupajte svoje vozilo strokovnjakom na pooblaščenem servisu Volkswagen, ki bodo opravili strokovni pregled in obrabljene zavore po potrebi zamenjali.

Naročite svojo kartico ugodnosti