Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 

Zamenjajte obrabljene brisalce z ugodnejšim nakupom novih 

Brisalci so nepogrešljiv pripomoček vsakega voznika, sploh v jesensko-zimskem času, saj skrbijo za jasno preglednost dogajanja na vozišču in zmanjšajo tveganje za nastanek nezgod. Da bodo tudi vaši delovali brezhibno, smo vam pri Volkswagen servisu omogočili ugodnejši nakup metlic ali seta brisalcev. Ob obisku vam pripada 30 % popust, ki ga lahko izkoristite do 31. 12. 2021.

 

Pogoji uveljavitve ugodnosti 

30 % popust na nove metlice in sete brisalcev lahko uveljavite le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bo obračunan pri plačilu ob predložitvi kartice.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo tukaj.
 

Kdaj zamenjati brisalce?

Redno skrbite za vzdrževanje avtomobila, a radi pozabite na brisalce. Strokovnjaki opozarjajo, da se tudi brisalci čez čas obrabijo in jih je treba zamenjati. Ob tem priporočajo, da servis brisalcev opravite najmanj enkrat letno oziroma ko opazite, da brisalci ne dohajajo z brisanjem, preskakujejo, škripajo ali puščajo črte na steklu. Le tako se boste izognili naporni in nevarni vožnji ter poškodbam vetrobranskega stekla. Življenjsko dobo brisalcev lahko podaljšate tudi z vzdrževanjem čistega vetrobranskega stekla in parkiranjem avtomobila v garažni hiši, kjer gumice brisalcev niso izpostavljene zunanjim vremenskih vplivom.

Naročite svojo kartico ugodnosti