Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 

Brezplačno preizkusite ŠUS Eurofitness

ŠUS Eurofitness je prava oaza zdravega in aktivnega življenjskega sloga. To se lahko prepričate na brezplačnem dnevu odprtih vrat, ki ga izberete kar sami glede na svoj urnik. Preizkusite njihove sodobne fitness naprave, se pridružite skupinskim vadbam kot so cycling, pilates, joga in boot camp, ali pa se sprostite v njihovem spa centru s savno in bazenom. Imetniki kartic PGC ob vpisu ne boste plačali članarine, brezplačno pa bodo izmerili tudi vašo gibalno učinkovitost. Ugodnost lahko izkoristite do 31. 1. 2022

Pogoji uveljavitve ugodnosti

Brezplačni enodnevni obisk ŠUS Eurofitnessa s spa centrom, bazenom, tremi dvoranami za fitness in vodenimi vadbami, članstvo brez plačila članarine ter brezplačne vstopne meritve lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Ugodnost lahko izkoristite tako, da ob prihodu na recepciji ŠUS Eurofitnessa predložite kartico.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.
 

Celovit program aktivnosti in zdravja

Telesna aktivnost ni edini pogoj za zdravje. Zelo pomembno je tudi dobro počutje, zato v ŠUS Eurofitnessu skrbijo za oboje. Poleg sodobnih fitness naprav in izjemno pestrega programa skupinskih vadb, ki vključuje cycling, pilates, bodypump, boot camp in jogo imajo namreč tudi bazen in savne, verjetno pa zlepa ne boste našli fitnessa, ki bi vas vabil tudi s programom Umetnost lenarjenja. Ob krepitvi vaših gibalnih sposobnosti ali aktivnostih za izboljšanje zdravja vam bo ves čas stala ob strani družina ŠUS Eurofitness strokovnjakov, ki vam bo pomagala premagati vse ovire na poti do cilja.

Naročite svojo kartico ugodnosti