Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prava pustolovščina med drevesi

Željne adrenalina tokrat vabimo v vas Slivna, v bližino Geometričnega središča Slovenije, kjer se skriva največji in najvišji pustolovski park v Sloveniji. Preden se podate od tal med krošnje, smo vam ob vstopu v Pustolovski park Geoss pripravili prav posebno ugodnost - 20 % popust ob nakupu vstopnice.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti
20 % popust na nakup vstopnice v Pustolovskem parku Geoss lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bo obračunan ob plačilu storitev.

 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj.«

Zabava za vso družino

Pustolovski park Geoss se ponaša s svojo raznoliko ponudbo plezalnih poti različnih težavnostnih stopenj, ki vam ponujajo od 2 do 3 ure prave adrenalinske zabave. Svoj pogum in spretnost lahko preizkusite na 97 plezalnih elementih, ki so razporejeni na različnih višinah od 1 m do 25 m in vas bodo vodili vse do več kot 200 metrskega spusta z jeklenico. Kljub temu, da je najlažja težavnostna stopnja namenjena za otroke od četrtega leta dalje, v parku niso pozabili niti na najmlajše družinske člane. Dojenčki, ki že kobacajo, in otroci do največ treh let se lahko v času zabave odraslih udeležijo prav posebnega poligona Gibalnica, ki je namenjen razvoju in krepitvi njihovih gibalnih spretnosti.

Naročite svojo kartico ugodnosti