Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Med mogočnimi pohorskimi gozdovi
Prihajajoči toplejši pomladni meseci so ravno pravšnji za potep in odkrivanje posebnosti mogočnih pohorskih gozdov. Podajte se na vrh Rogle na 1517 metrov nadmorske višine, kjer smo za vas pripravili posebno ugodnost ob vstopu na Pot med krošnjami - 10 % popust na nakup družinske vstopnice ali vstopnice za eno osebo. Ugodnost lahko izkoristite do 31. 5. 2022.

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti
10 % popust ob nakupu družinske vstopnice ali vstopnice za eno osebo za obisk Poti med krošnjami na Pohorju lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti Volkswagen Card in Porsche Group Card. Ugodnost lahko uveljavite le, če vstopnico kupite na blagajni in pri tem pokažete vašo kartico ugodnosti v fizični obliki ali v mobilni aplikaciji.

 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo tukaj

 

Veliko več kot le običajen sprehod

Edinstvena, 1000 metrov dolga pot vas bo vodila skozi raznolik gozd, poln presenečenj. Na sprehodu med krošnjami vas bodo tako razveselili različni izobraževalni in didaktični elementi - od poučnih postaj, kjer boste lahko odkrivali posebnosti edinstvene pohorske flore in favne, pa vse do  adrenalinskih postaj, ki vam bodo pognale kri po žilah, s preizkušnjo ohranjanja ravnotežja nad navideznim breznom. Prava posebnost poti, ki jo ne smete zamuditi, je tudi 37 metrov visok stolp, s katerega lahko opazujete dih jemajoče razglede na veličastna drevesa, stara več kot sto let. Za konec preizkusite že 62 metrski suhi tobogan, speljan v notranjosti stolpa, ki vam bo olajšal pot navzdol in poskrbel še za poslednjo merico zabave pred odhodom domov.

Naročite svojo kartico ugodnosti