Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Ponovno zadihajte svež zrak v vozilu

Tudi kvaliteta zraku v vašem avtomobilu je zelo pomembna, da lahko vi in vaši sopotniki uživate v prijetni in udobni vožnji v času potovanja. Da vam v vozilu ne bi zmanjkalo svežega zraku, smo za vas pripravili novo posebno ugodnost – do 30. 6. 2022 lahko na vašem pooblaščenem servisu opravite menjavo kabinskega filtra in ob nakupu novega originalnega kabinskega filtra izbrane znamke prejmete kar 40 % popusta.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

40 % popust pri nakupu originalnega kabinskega filtra izbrane znamke lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bo obračunan ob plačilu storitev.

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj.«

Kdaj zamenjati kabinski filter?

Vsak dobro delujoči kabinski filter ustrezno preprečuje udor cvetnega prahu, bakterij, prahu in izpušnih plinov ter vam tako neprestano zagotavlja čist zrak v vozilu. Kljub temu pa se ta čez čas lahko zamaši in ga je takrat potrebno zamenjati. Ko opazite neprijeten vonj v potniški kabini oziroma v vašem avtomobilu prihaja do prekomerne zarositve vetrobranskega stekla, obiščite najbližji pooblaščeni servis, kjer vam bodo strokovnjaki starega po potrebi zamenjali z novim.

Naročite svojo kartico ugodnosti