Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 

Istrske in ribje specialitete

V Belvedere Resortu obiščite restavracijo Kamin, kjer vas bodo razvajali z lokalno istrsko in morsko kulinariko, raznolikimi mednarodnimi jedmi, izvrstnimi vini in čudovitim razgledom na Izolo in Tržaški zaliv. Jedi iz ponudbe à la carte si s kartico ugodnosti pri njih lahko privoščite z 10 % popustom.

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

 

10 % popust na à la carte ponudbo v Restavraciji Kamin lahko uveljavite le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bodo ob predložitvi kartice obračunali pri plačilu.

 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.

 

Visokokakovostne sestavine in pridih domačnosti

 

Privoščite si skrbno pripravljen obrok vrhunskih kuharskih mojstrov Restavracije Kamin, ki s svojim kulinaričnim ustvarjanjem stremijo k sožitju z naravo. Ribje ali mesne krožnike vam pripravijo iz visokokakovostnih sestavin, ki jih skrbno izbirajo pri lokalnih ekoloških ponudnikih. Piko na i in posebno mesto v kuhinji nosi njihovo lastno, domače pridelano extra deviško oljčno olje iz bližnjih nasadov, ki je tudi osnovna sestavina istrske in ribje kulinarike.  S preprostim aromatičnim dodatkom bodo v vas prebudil občutek domačnosti.

Naročite svojo kartico ugodnosti