Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vodne vragolije na višjem nivoju

Čas je, da poženete kri po žilah in se podate na adrenalinkso pustolovščino v dolino reke Soče, kjer so doma vse športne aktivnosti, po katerih je ta del Slovenije znan daleč naokoli. V ta namen smo vam v sodelovanju z Bovec šport centrom pripravili posebno ponudbo: 10 % popust na vse aktivnosti ter novo A+ storitev, s katero bomo nadgradili vašo izkušnjo raftinga, kajaka in soteskanja.

S storitvijo A+ vam ponujamo:
- osebni pristop
- 30 % več časa za popolno doživetje na reki
- pogostitev na cilju z lokalnim prigrizkom in pijačo
- udobne in zasebne garderobe za preoblačenje na cilju raftinga
- fotografije in video posnetki o vaši aktivnosti

Ugodnost lahko izkoristite do 15. 10. 2022

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

10 % popust na vse aktivnosti in novo A+ storitev lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust lahko izkoristite le, če ob plačilu storitve priložite vašo kartico ugodnosti.

Za vsakega nekaj

V Bovec šport centru ste dobrodošli vsi – od ljubiteljev vode, ki se želite preizkusiti v raftingu, kajaku ali kanjoningu, pa vse do ljubiteljev aktivnosti na kopnem. Slednji se lahko vzpnete na približno 1000 m nadmorske višine s pomočjo kombija ali krožne kabinske zičnice Kanin, kjer vas čaka spust v dolino s posebnimi »monster-roller« gorskimi skiroji, izberete spust po eni izmed jeklenic: Kanin – Bovec in Učja, ali pa se podate v Pustolovski park Bovec kjer lahko preizkusite vaš pogum na adrenalinskih progah prilagojenih vsem starostim in sposobnostim. Na območju šport centra lahko tudi prenočite v apartmaju Luka ali šotorišču Base camp Bovec.

Naročite svojo kartico ugodnosti