Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oddih v osrčju Bele krajine

Iščete idejo, kje bi lahko preživeli vaše naslednje počitnice? V vasi Krasinec, kjer se nahaja naravni glamping Kolpa Resort, smo za vas pripravili prav posebno ugodnost: 10 % popust na namestitev. Izbirate lahko med sedmimi zasebnimi šotori ali sedmimi lesenimi hiškami, v katerih vas čaka tako izjemno udobje in razkošje kot tudi prekasen razgled na okolico, ki je prava paša za vaše oči. Ugodnost vam je na voljo do 30. 6. 2022.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti
10 % popust na nastanitev v naravnem glampingu Kolpa Resort lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam bo obračunan ob plačilu storitev.

 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj.«

 

Počitnice z bogato izbiro doživetji

V glampingu Kolpa Resort boste lenobne počitnice kaj kmalu zamenjali z aktivnimi, saj vam je v neposredni bližini na voljo veliko športnih aktivnosti, ki bodo zabavale tako vas kot tudi vašo celotno družino. Izbirate lahko med ribolovom v tamkajšnjih ribnikih, pustolovščinami v adrenalinskem parku, jahanju, kolesarjenju in seveda vodnimi dogodivščinami na reki Kolpi. Merico kulture si lahko privoščite na dnevih odprtih vrat Bele krajine, kjer ste praktično vsak dan v tednu dobrodošli na obisku številnih vinskih kleti, domačij, galerij in muzejev. Gurmani pa ne pozabite preizkusiti tradicionalno belokranjsko pogačo, belokranjsko povitico, žitno klobaso, belokranjske žlinkrofe in še vse drugo, kar vam bodo z veseljem pripravili prijazni domačini.

Naročite svojo kartico ugodnosti