Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 

Na počitnice brez stresa

Se odpravljate na dopust in ne veste, kam spraviti vso prtljago? Izberite originalni transportni sistem Volkswagen, ki nudi dodaten shranjevalni prostor za vso vašo opremo. Od koles, dodatnih kovčkov do športne opreme - za vse vaše potrebščine se najde prostor. Za imetnike Volkswagen Card smo pripravili posebno poletno ugodnost, in sicer vas do 30. 9. 2022 čaka 20 % popust pri nakupu transportnih sistemov. Popust velja za osnovne nosilce, strešne kovčke in strešni prtljažnik ter nosilce za kolesa.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

20 % popust pri nakupu transportnih sistemov lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti Volkswagen Card. Popust na transportne sisteme in strešne nosilce lahko koristite tudi pri naročilih in nakupih v spletni trgovini Porscheinterauto.net, tako, da vnesete številko svoje Volkswagen Card kartice v označeno polje.

 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo tukaj.

 

Zakaj Volkswagnovi sistemi?

Gre za sisteme, ki so narejeni iz visokokakovostnih materialov. Ti poskrbijo, da se vsi elementi natančno prilagajajo in omogočajo vsestransko funkcionalnost transportnih sistemov Volkswagen. Vse to pa zagotavlja, da je vožnja do počitniške destinacije sproščena in lažja, saj je vaša prtljaga med potjo varno shranjena.

Naročite svojo kartico ugodnosti