Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Za popolne kolesarske podvige

Profesionalni in amaterski kolesarji vedo, da se je za kakovosten in varen kolesarski podvig poleg dobrega kolesa potrebno opremiti tudi z izbrano kolesarsko opremo, prilagojeno potrebam posameznika. V ta namen smo vam v sodelovanju s športno trgovino Extreme Vital pripravili posebno ugodnost: ob nakupu novega kolesa vam dodatno pripada še 20 % popust na nakup kolesarske opreme, ki ga lahko unovčite z vpisom kode in vam je v spletni trgovini na voljo do 30. 9. 2022.

 

KODA ZA AKTIVACIJO UGODNOSTI: BIKE20%

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti
Dodaten 20 % popust na nakup kolesarske opreme lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Ugodnost vam je na voljo v spletni trgovini Extreme Vital z vpisom kode BIKE20% in velja le v primeru nakupa kolesa. Ugodnost ne morete uveljavljati na kolesarsko opremo znamk Garmin, Suunto, Polar, Tacx in GoPro.
 

Vaše novo kolo je potrebno tudi vzdrževati

Serviserji koles toplo priporočajo, da pred vsakim kolesarskim podvigom opravite preprost pregled vašega kolesa. Pri tem je dobo, da preverite delovanje vaših zavor, če so te morda obrabljene; če so vsi ključni deli kolesa dobro pritrjeni, kakšen je pritisk v pnevmatikah, in če so vsi pedali nepoškodovani ter brez okvar. Ravno tako je pomembno, da namenite nekoliko več pozornosti vašemu kolesu po daljšem zimskem odmoru. Temeljito ga očistite z vodo in milnico, ponovno napolnite pnevmatike, preverite vrtenje koles ter pritrjenost krmila in sedla.

Naročite svojo kartico ugodnosti