Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljubljana, kot je še niste poznali

Rezervirajte svoje mesto na Barki Ljubljanica s posebno ugodnostjo, ki smo jo pripravili za vas: 20 % popust na 45-minutno plovbo po reki Ljubljanici in spoznajte slovensko prestolnico z vodne perspektive. Uživajte v udobni vožnji na leseni barki, ki nudi tudi prevoze turistov, skupin, zaključenih družb v Barje vse do Podpeči in nazaj. Ugodnost vam je na voljo do 31. 12. 2022.

Pogoji uveljavljanja ugodnosti
20 % popust za 45-minutno plovbo po reki Ljubljanici lahko izkoristijo vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Za koriščenje ugodnosti ob naročilu predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki je na voljo znotraj aplikacije Porsche Group Card v zavihku »Profil.«

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj.«

Pod Šuštarski most
Reka Ljubljanica s svojimi slikovitimi nabrežji Ljubljani daje nezgrešljiv pečat. Barka Ljubljanica nudi priložnost, da iz prve roke doživite staro mestno jedro z znamenitimi mostovi, slikovitimi pročelji stavb z druge perspektive. Na vas čaka na Bregu 2 na Novem trgu pri opevanem Šuštarskem mostu. Da se izognete pomankanju mest, pa lahko svoje mesto že vnaprej rezervirate na elektronskem naslovu info@barka-ljubljanica.si ali na telefonski številki 041/386-945. Spoznajte Ljubljano v novi luči.

Naročite svojo kartico ugodnosti