Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Na pot s kolesom

 

Raziščite vinorodni kraj, odkrivajte njegove obujene zgodbe in pri tem naredite še nekaj dobrega za svoje telo. V ta namen smo vam pripravili 15 % popust na izposojo koles in 20 % popust na rezervacijo vodenega ogleda Vipave. Ugodnost lahko unovčite do 31. 8. 2022.

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti
 

15 % popust na izposojo koles in 20 % popust na voden ogled Vipave  lahko uveljavljate le imetniki kartic ugodnosti: Volkswagen Card in Porsche Group Card. Popust vam obračunamo ob plačilu.

 

Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo »tukaj«.

Potep po rajski dolini

Vipavska dolina, kraj številnih okusov in bogate preteklosti. Podajte se na pot po njej in spoznajte tri zgodovinske prelomnice, ki povezujejo območje: pomembno vojaško središče – Rimsko utrdbo Kastra, Grad Rihemberk – središče kmetijskega in kulturnega razvoja ter grad Vipavski Križ, ki je nekoč predstavljal osrednji prostor trgovanja, kulture in duhovnega udejstvovanja. Razdaljo med točkami boste najlažje premagali s kolesom. Zakorakajte še v Vipavo, poznano tudi kot slovenske Benetke oziroma mesto mnogih mostov, kjer vas čaka voden ogled mesta. Dan zaključite ob kozarcu vrhunskega vipavskega vina, lokalnega pršuta in kozjega sira.

Naročite svojo kartico ugodnosti